(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijä sähkömittareiden asennukseen
Vantaan Energia Sähköverkot Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.1.2019

Haemme Tikkurilaan Kenttäpalvelut-tiimiin kesätyöntekijää ajalle 2.5. – 30.9.2019. 

Kenttäpalvelut-tiimi huolehtii sähkön kulutuksen mittaustiedon tuottamisesta ja käsittelystä eri sähkömarkkinaosapuolten tarpeisiin. Työskentelet mittalaitteistojen asennusryhmässä, osallistuen mm. mittalaitetietojen käsittelyyn eri tiedostoissa, avustaviin mittariasentajan tehtäviin. 

Tehtävässä menestyminen edellyttää sähköalan opintoja (esim. ammattikoulu). Toivomme sinulta tarkkuutta, omatoimisuutta sekä huolellisuutta ja perustason MS Office -osaamista. Vantaan aluetuntemus ja B-ajokortti katsotaan eduksesi, mutta ennen kaikkea arvostamme reippautta, yhteistyötaitoja sekä positiivista asennetta. 

Jos haluat tehdä työtä, joka antaa energiaa sinulle ja muille, jätä hakemuksesi 24.2.2019 mennessä alla olevan linkin kautta.

Psst. 
Hakiessasi tehtävää sinun tulee rekisteröityä, säilytäthän tunnuksesi huolella. Rekisteröitymisen avulla pääset kätevästi lähettämään hakemuksesi yhteen tai useampaan tehtävään kerralla, voit muokata hakemustasi tarvittaessa ilman että Sinun tarvitsee syöttää kaikkia tietoja uudelleen. Lisäksi tunnustesi avulla pääset katsomaan mitä olet lähettänyt meille, mihin paikkoihin olet hakenut ja vaikka päivittämään muuttuneen puhelinnumeron tai sähköpostiosoitteen.