Kesätyöntekijä sähköasentajaksi
L&T Kiinteistöhuolto Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 24.3.2021

Hei kaveri - meillä on tarjolla aurinkokunnan antoisimmat kausityöpaikat, ja kiinteistötekniikan osalta haut pyörähtävät käyntiin nyt! Etsimme nyt tiimiimme 

 

KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ SÄHKÖTÖIHIN IMATRALLE!  

 

Tässä kesätyössä tehtävänkuvaasi kuuluu monipuoliset sähköasentaja työtehtävät tehdasympäristössä. Tehtävä on kokoaikainen ja työajat sijoittuvat arkipäiville, joten sinulle jää illat ja viikonloput aikaa nauttia kesäsäistä! Kesätyöjakso kestää 31.7.2021 saakka ja työssä aloitus on sovittavissa erikseen. 

 

Edellytämme kesätyöntekijöiltämme ennen kaikkea luotettavuutta, joustavuutta ja itseohjautuvuutta. Tehtävä edellyttää myös alan koulutusta, voit olla opintojesi loppusuoralla tai vastavalmistunut. Aiempi kokemus vastaavista tehtävistä on suuri plussa! B-ajokortti on tehtävässä välttämätön, sillä liikut päivän aikana eri asiakaskohteissa. Edellytämme lisäksi työturvallisuus- sekä tulityökortteja. 

 

L&T:llä pääset tekemään kiertotaloutta käytännössä, jonka lisäksi ilahdutat työlläsi alueiden käyttäjiä päivittäin. Perehdytämme sinut huolellisesti tehtäviisi sekä tarjoamme mahdollisuuden kehittyä kiinteistöhuollon ammattilaiseksi.

 

Järjestämme kesätyöntekijöillemme kuukausittaisia lyhyitä (virtuaalisia) tietoiskutapaamisia eli Kesäduunivartteja, joissa saat parhaat vinkit kesätyön aloittamiseen sekä saat mahdollisuuden tutustua muihin kesätyöntekijöihin. Kesäduunivartti-tapaamiset ovat vapaaehtoisia, eivätkä korvaa perehdytystä, joka toteutetaan kesätyösi alkaessa. Koulutamme myös esihenkilöitämme kesätöiden näkökulmasta, jotta sinun kesätyökokemuksestasi tulisi mukava! 

 

Olisiko tässä etsimäsi työpaikka? Kerro meille lisää itsestäsi ja hae tehtävää mahdollisimman pian oheisesta linkistä. Käsittelemme työhakemuksia pitkin kevättä, ja kutsumme hakijoita haastatteluun pitkin talvea/kevättä. Jos jokin asia jäi vielä askarruttamaan, voit osoittaa kysymyksesi kohteen rekrytoivalle esimiehelle Nikolle osoitteessa niko.nevalainen@lassila-tikanoja.fi tai p. 0504067629. 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1438147
  • Tehtäväalue: Asennus ja huolto, Kiinteistöpalvelu ja puhtaanapito
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 23.4.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: L&T L&T (offre34912913.9860 (a) lassila-tikanoja-oyj.contactrh.com)
  • Puhelin: 010 636 5000
  • Sijainti: Imatra