Kesätyöntekijä, sähkö- ja moottoritestaus (R&I)
Konecranes

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 25.1.2021

Opiskeletko esimerkiksi tehoelektroniikkaa, sähkötekniikkaa tai mekatroniikkaa ja olet kiinnostunut tuotekehityksestä ja erityisesti tuotteiden luotettavuudesta ja turvallisuudesta? Tämä voisi olla sopiva sinulle sopiva kesätyö!
 

Etsimme nyt tutkimus- ja tuotekehitysyksikkömme luotettavuus- ja testausosastolle kesätyöntekijää tukemaan tiimiämme kesäksi 2021. Tässä kesätyössä työskentelet harjoittelijana luotettavuuslaboratoriossa, nostin- ja nostinkomponenttien testauksen parissa. Tulet osaksi sähkötestaustiimiä, jonka päätehtäviin kuuluu testien asennustyöt, testien huoltotyöt, käytännön testaaminen ja raportointi. Pääasialliset työt liittyvät sähkömoottoreiden ja sähkömekaanisten jarrujen testaamiseen, sekä avustaa moottoreiden tehokkuuden tutkimisessa.
 

Miksi meille?
Konecranes tutkii ja kehittää laiteratkaisujaan ja palvelutarjontaansa jatkuvasti käyttämällä uusinta teknologiaa innovatiivisesti. Erityisen tärkeää on kehittää tehokkaita, asiakkaiden tuottavuutta parantavia tuotteita ja palveluja, joissa turvallisuus ja ympäristön huomioon ottaminen ovat avainasemassa. Konecranes Reliability & Testing -osaston tavoitteena on varmistaa tuotteiden turvallisuus ja luotettavuus ja tässä kesätyössä pääset osallistumaan ja tuomaan oman panoksesi tähän tavoitteeseen käytännönläheisessä kesätyössä. Kesätyössä pääset oppimaan paljon uutta ja sinulla tukenasi mukava ja aiheesta innostunut tiimi. Mikäli käytännön läheinen tehtävä innostaa, katso odotuksemme roolin sopivalle henkilölle ja jätä meille hakemuksesi!

Haluatko tietää lisää meistä työnantajana tai kesätöistä meille? Tutustu meihin paremmin urasivustollamme! www.konecranes.com/fi/ura tai www.konecranes.com/fi/kesatyo 
 

Mitä odotamme sinulta? 
Tämä tehtävä sopii sinulle, joka opiskelet esimerkiksi tehoelektroniikkaa, sähkötekniikkaa, mekatroniikkaa tai vastaavaa yliopistossa tai ammattikorkeakoulussa. Sinulla on takanasi jo 2-3 vuoden opinnot, jotka ovat sisältäneet myös sähkömoottoriopintoja. Olet luonteeltasi aktiivinen ja oma-aloitteisen ja sinulla positiivinen asenne ja halua oppia lisää. Tehtävässä tarvitaan hyvää suomen ja englannin kielen taitoa.


Kesätyöpaikka sijaitsee Hyvinkään toimipisteellä (Koneenkatu 8). Kesätyön pituus on noin 3-4kk välillä toukokuu-syyskuu. Tarkemmasta ajankohdasta sovitaan myöhemmin. 


Kiinnostuitko?   
Mikäli olet kiinnostunut meillä työskentelystä, lähetä CV ja lyhyt saateviesti oheisesta linkistä urasivuillamme mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 1.3.2021.  Lisätietoja tehtävästä antaa esimies Vili Salenius (p. +358 40 680 4173)

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1418575
  • Tehtäväalue: IT, Sähkö ja LVI, Metalliteollisuus
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Hyvinkää
  • Lisätietoja antaa: Lisätietoja tehtävästä antaa esimies Vili Salenius (p. +358 40 680 4173)