(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijä sähkö- ja elektroniikkateollisuuteen
Barona Teollisuus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.2.2020

Opiskeletko sähkö- tai elektroniikka-alalla, onko sinulla aikaisempaa kokemusta teollisuuden kokoonpanotöistä vai tykkäätkö harrastaa vapaa-ajallasi piirilevyjen ja komponenttien parissa? Oli taustasi mikä tahansa, Barona Teollisuudella on tarjolla monipuolisia kesätöitä sähkö- ja elektroniikka-alalta!

Haemme sähkö- ja elektroniikkateollisuuden asiakasyrityksillemme kesätyöntekijöitä pääkaupunkiseudulle, Tuusulaan ja Keravalle. Töiden arvioitu alkamisajankohta osuu touko-kesäkuulle ja töitä on tarjolla koko kesäksi elokuun loppuun. Tehtäviä on tarjolla eri vuoromalleissa, joten arvostamme valmiutta tehdä vuorotöitä. Sähkö- ja elektroniikka-alan opinnot tai aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi, mutta tärkeintä on aito kiinnostus alaa kohtaan. Arvostamme työteliästä asennetta ja halua oppia uutta, sillä perehdytämme uudet työntekijät tehtäviinsä.

Työtehtävät voivat sisältää esimerkiksi sähkö- ja elektroniikkalaitteiden kokoonpanoa, testausta ja huoltoa sekä tuotteiden pakkaus- ja varastointitehtäviä. Tehtävässä eduksi katsomme, jos työkalujen käyttäminen on sinulle tuttua, olet tehnyt juotoksia ja hallitset erilaisia mittalaitteita. Eduksi katsomme myös sähkötyöturvallisuus- ja työturvallisuuskortit. Tehtävissä työskentelykielenä on suomi, jonka lisäksi englannin sujuva osaaminen voi olla joissain tehtävissä vaatimuksena.

Kesätyön, tärkeän työkokemuksen ja itsensä kehittämisen lisäksi Barona tarjoaa muun muassa varman ja säännöllisen palkanmaksun sekä työterveyshuollon. Samalla kesätyö voi toimia ponnahduslautana jopa pidempään työsuhteeseen Baronan kautta esimerkiksi osa-aikaisesti opintojen oheen, seuraavalle kesälle tai valmistumisen jälkeen.

Kertauksena, mitä katsomme eduksi:

• Aiemman tai käynnissä olevat opinnot sähkö- ja elektroniikka-alalta

• Aiemman työkokemuksen teollisuudesta, etenkin sähkö- ja elektroniikka-alalta

• Valmiuden tehdä vuorotöitä

• Englannin kielen taidon

Mikäli kiinnostuit, niin jätäthän hakemuksesi meille. Hakemuksestasi tulee käydä ilmi, milloin voi aloittaa kesätyöt ja mihin asti olet käytettävissä sekä mitä vuoroja olet valmis tekemään. Ilmoita myös, onko sinulla auto käytössä vai liikutko julkisilla. Lisätietoja kesätyömahdollisuuksista saat Topi Peltoluhdalta topi.peltoluhta@barona.fi