(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijä Rudukselle lähettämöön
Rudus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.2.2018
Rudus Oy
Rudus Oy on johtava kivipohjaisia rakennusmateriaaleja valmistava yhtiö. Ruduksen laadukkaat ja kestävät tuotteet ovat mukana siellä, missä rakennetaan vastuullisesti pitkäikäistä ja viihtyisää ympäristöä, taloja ja infraa.
Toimenkuva
Etsimme Rudukselle kausityöntekijää lähettämön tehtäviin ja osittain myös myynnin avuksi. Toimit linkkinä työmaan ja työnjohdon välillä piirtämällä kaivokortteja ja avustat myös kuljetusjärjestelyissä tarvittaessa. Tehtävän sisältä tarkentuu vielä myöhemmin, osittain riippuen valittavan henkilön osaamisesta. Työ on päivätyötä ja sen on tarkoitus alkaa mahdollisuuksien mukaan jo huhtikuussa, jatkuen näillä näkymin elokuun loppuun.
Odotamme sinulta
Tämä on loistava mahdollisuus esimerkiksi insinööriopiskelijalle, joka kenties haluaa myöhemmin alalle. Oppimisen myötä voit kasvaa Ruduksen tekijäksi. Työ on haasteellista ja edellyttää omatoimisuutta, vastuunottokykyä ja näkemystä. Tehtävä sopii toki myös muille ylemmän tason opiskelijoille, mikäli on mielenkiintoa ja halua oppia alasta.
Muut tiedot
Voit hakea tehtävää oheisen linkin kautta ja muistathan täyttää hakuprofiilisi huolellisesti, niin pystymme käsittelemään sen sujuvammin. Lisätietoja saat soittamalla aamuisin klo 8-9 välillä.
Kesto
Elokuun loppuun
Lisätietoja
Johanna Harjumäki, Johanna.Harjumaki@vmp.fi, 040 307 5402
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 23.03.2018 mennessä.