(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijä rippikoulu- ja seurakuntatyöhön
Karkkilan seurakunta

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.9.2020

Karkkilan seurakunta hakee kesätyöntekijää

Teologian, nuorisotyön tai diakoniatyön opiskelija, tule kesätöihin Karkkilan seurakuntaan! Etsimme innostunutta kirkollisen alan opiskelijaa joukkoomme.

Tarjolla on hengellisen työn kesätyötä toukokuun puolesta välistä elokuun alkuun tai sopimuksen mukaan. Työ on monipuolista ja vaihtelevaa: siihen sisältyy leirityötä, rippikoulu-, nuoriso- ja varhaisnuorisotyötä, työtehtäviä seurakunnan jumalanpalvelus- ja hartauselämässä, sekä diakoniatyössä. Palkkaus on Kirkon virka- ja työehtosopimuksen vaativuusryhmän 401 mukainen.

Lisätietoja seurakunnastamme ja sen toiminnasta löydät kotisivuilta osoitteesta www.karkkilanseurakunta.fi. Löydät meidät myös Facebookista ja Instagramista.

Avoin hakemus ja CV tulee toimittaa keskiviikkoon 21.10.2020 klo 12 mennessä sähköpostitse: riitta.haapa-aho@evl.fi tai postitse osoitteella Karkkilan seurakunta, Riitta Haapa-aho, Huhdintie 9, 03600 Karkkila. Kuoreen merkintä ”Kausiteologi”.

Työhaastattelut pidetään torstaina 29.10. klo 15-18. Tiedusteluihin vastaa vs. kappalainen Riitta Haapa-aho: riitta.haapa-aho@evl.fi tai 050 364 4650.