(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijä rippikoulu- ja seurakuntatyöhön
Karkkilan seurakunta

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.10.2019

Karkkilan seurakunta hakee kahta kesätyöntekijää

Teologian, nuorisotyön tai diakoniatyön opiskelija, tule kesätöihin Karkkilan seurakuntaan! Etsimme kahta innostunutta kirkollisen alan opiskelijaa joukkoomme.

Tarjolla on hengellisen työn kesätyötä toukokuun loppupuolelta elokuun alkuun tai sopimuksen mukaan. Työ on monipuolista ja vaihtelevaa: siihen sisältyy leirityötä, rippikoulu-, nuoriso- ja varhaisnuorisotyötä, työtehtäviä seurakunnan jumalanpalvelus- ja hartauselämässä, sekä diakoniatyössä. Palkkaus on Kirkon virka- ja työehtosopimuksen vaativuusryhmän 401 mukainen.

Lisätietoja seurakunnastamme ja sen toiminnasta löydät kotisivuilta osoitteesta www.karkkilanseurakunta.fi tai www.teamjob.fi. Löydät meidät myös Facebookista!

Hakemukset ja CV tulee toimittaa keskiviikkoon 27.11.2019 klo 12 mennessä sähköpostitse: riitta.haapa-aho@evl.fi tai postitse osoitteella Karkkilan seurakunta, Riitta Haapa-aho, Huhdintie 9, 03600 Karkkila. Kuoreen merkintä ”Kesätyöntekijä”.

Työhaastattelut pidetään tiistaina 3.12. klo 14-18. Tiedusteluihin vastaa vs. kappalainen Riitta Haapa-aho: riitta.haapa-aho@evl.fi tai 050 364 4650.