(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijä ratakeräilyyn
Barona Logistiikkaratkaisut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.5.2019

Haluatko paeta kesän lämpöä viileään varastoon ja saada samalla itsellesi rahat loppuvuoden rientoihin?

Vantaan Viinikkalassa sijaitseva viileä (noin +2 astetta) elintarvikevarasto kutsuu juuri sinua kesätöihin, mikäli sinulta löytyy positiivinen asenne työntekoa kohtaan ja halukuutta oppia uutta! Aikaisempaa varastokokemusta et tarvitse, vaikka ei siitä haittaakaan ole, sillä kaikkiin työvaiheisiin järjestetään kunnollinen perehdytys. Työtehtävät koostuvat pääsääntöisesti erilaisten elintarvikkeiden ratakeräilystä, järjestelystä sekä lavauksesta.

Töitä tehdään pääsääntöisesti kahdessa vuorossa klo 6-14 ja 14-22, mutta myös yövuoroa on mahdollista tehdä klo 22-06. Työ vaatii tekijältään hyvää fyysistä kuntoa, rutiininsietokykyä, tarkkuutta sekä oma-aloitteisuutta. Vastineeksi saat työpaikan kasvavasta yrityksestä, mahtavat työkaverit ja Kaupan työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen (tuntipalkka kokemusvuosien mukaan 11,58-13,26€/tunti + viileälisä 7% ja ilta- sekä viikonloppulisät).

Aloitus työssä on joustavasti viikkojen 20-24 aikana. Työsopimuksen pituus voidaan räätälöidä oman halukkuutesi mukaan, mutta töihin tulee kuitenkin voida sitoutua vähintään elokuun loppuun saakka. Voimme tarjota sinulle myös pidempiaikaisen työsuhteen. Viikkotasolla töitä on tarjolla 30-37,5h/vko. Mikäli koet olevasi sopiva lisä nuorekkaaseen ja monipuoliseen työyhteisöön, jätäthän hakemuksesi heti! Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.