(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijä ratakeräilyyn
Barona

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.5.2018

Haluatko paeta kesän lämpöä viileään varastoon ja saada samalla itsellesi rahat loppuvuoden rientoihin?

Vantaan Viinikkalassa sijaitseva viileä (noin +2 astetta) elintarvikevarasto kutsuu juuri sinua kesätöihin, mikäli sinulta löytyy positiivinen asenne työntekoa kohtaan ja halukuutta oppia uutta! Aikaisempaa varastokokemusta et tarvitse, vaikka ei siitä haittaakaan ole, sillä kaikkiin työvaiheisiin järjestetään kunnollinen perehdytys. Työtehtävät koostuvat pääsääntöisesti erilaisten elintarvikkeiden ratakeräilystä, järjestelystä sekä lavauksesta.

Töitä tehdään kolmessa vuorossa klo 6-14, 14-22 ja 22-06. Töitä on myös lauantaisin noin 1-3 kertaa kuukaudessa. Työ vaatii tekijältään hyvää fyysistä kuntoa, rutiininsietokykyä, tarkkuutta ja oma-aloitteisuutta. Vastineeksi saat työpaikan kasvavasta yrityksestä, mahtavat työkaverit ja Kaupan työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen (tuntipalkka kokemusvuosien mukaan 11,40-13,05€/tunti + viileälisä ja ilta- sekä lauantailisät).

Aloitus työssä on joustavasti toukokuun aikana. Työsopimuksen pituus voidaan räätälöidä oman halukkuutesi mukaan. Töihin tulee kuitenkin voida sitoutua vähintään 19.8 saakka. Voimme tarjota sinulle myös pidempiaikaisen työsuhteen. Viikkotasolla töitä on tarjolla 30-37,5h/viikossa. Mikäli koet olevasi sopiva lisä nuorekkaaseen ja monipuoliseen työyhteisöön, jätä hakemuksesi heti. Paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä.

Seuraavan linkin kautta voit vielä katsoa ratakeräilystä kuvatun videon: https://youtu.be/pk4hizfS2gE