(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijä, rakenteiden lujuusanalyysit
Konecranes Finland

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.1.2020

Ovatko lujuusoppi ja -analyysit hallussa? Sujuivatko lujarin kurssit? Haluaisitko kehittää osaamistasi käytännön työssä tai vaikka opinnäytetyön kautta? Tämä voisi olla sinulle sopiva kesätyö!

Etsimme kesätyöntekijää tukemaan lujuuslaskenta- ja suunnittelutiimiämme. Tässä tehtävässä tulet toimimaan satama- ja telakkanostureidemme lujuuslaskennan kehitystehtävissä yhteistyössä lujuuslaskenta- ja suunnittelutiimien kanssa. Työpäiväsi voivat sisältää esimerkiksi nosturin laskentamallin määrittelyä ja kuormitustapausten laatimista sekä pienempien osakokonaisuuksien ja yksityiskohtien lujuusanalysointia ja lujuusteknisten kysymysten käsittelyä. Lujuuslaskentatiimimme huolehtii, että tuote täyttää Konecranesin, asiakkaan ja standardien edellyttämät lujuustekniset vaatimukset erilaisissa kuormitusyhdistelmissä ja -olosuhteissa koko sen elinkaaren aikana. Lujuuslaskennan kehitystehtävissä olet tärkeässä roolissa tukemassa asiantuntijoitamme sekä uusien laskentamenetelmien sisäänajossa.
 
Miksi meille?
Mikäli olet kiinnostunut rakenteiden lujuusopista ja -laskennasta, tämän sopivampaa tiimiä saat alaltamme hakea. Asiantuntijoidemme tukemana pääset hyödyntämään aiempia opintojasi ja kehittämään osaamistasi käytännössä. Tähän kesätyöhön on mahdollista yhdistää myös opinnäytetyö, joka liittyy elementtimenetelmään perustuvan, käyttäjäystävällisen laskentaohjelman soveltamiseen varastokenttä-, satama- ja telakkanostureiden rakenteiden ja niiden yksityiskohtien lujuuslaskelmissa. Kuulostaako sinulle sopivalta kesätyöltä? Tutustu tehtävässä tarvittaviin taitoihin ja jätä hakemus!

Mitä odotamme sinulta?

  • Tekniikan alan opintoja sekä menestyksellisiä, tehtävään soveltuvia lujuusopin opintoja, pääosin jo suoritettuina.
  • Laskentaohjelmien ja Office-ohjelmien hallintaa. 
  • Kuormitusten ja erilaisten kuoritusyhdistelmien määrittelyn tuntemista.

Etua kesätyössä on myös rakenteiden valmistustekniikan tuntemuksesta ja lujuusopillisesta näkemyksestä, sekä halusta oppia ja opetalla uutta. 

Kesätyöpaikka sijaitsee pääkonttorillamme Hyvinkäällä. Kesätyön pituus on noin 3-4kk välillä toukokuu-syyskuu. Tarkemmasta ajankohdasta sekä mahdollisesta opinnäytetyöstä sovitaan myöhemmin.  

Kiinnostuitko? 
Mikäli haluat kartuttaa osaamistasi lujuusanalyyseista, jätä meille CV ja lyhyt hakukirje oheisesta linkistä rekrytointijärjestelmäämme mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 1.3.2020.  Liitähän mukaan joko kopion opintosuoritusotteesta tai tuot muuten ilmi, millaisia alan opintoja olet ehtinyt suorittaa. Lisätietoja tehtävästä antaa suunnittelupäällikkö Esa Ojapalo, p. 040 572 4764, ensisijaisesti perjantaisin klo 13-15.

Konecranes on maailman johtava nostolaitevalmistaja, joka palvelee monenlaisia asiakkaita. Olemme maailmanlaajuinen yhtiö, jolla on 16 000 työntekijää ja 600 huoltopistettä 50 maassa. Lue lisää meistä ja kesätöistämme osoitteessa www.konecranes.com/fi/kesatyo !