(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijä rakennuttamispalveluihin
Newsec

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.1.2021

Haluaisitko sinä kesätyöntekijäksi yritykseen, joka tarjoaa sinulle mahdollisuuden oppia rakennuttamisen ammattilaiseksi ja samalla myös näköalapaikan kiinteistöliiketoimintaan? Innostaako sinua yhteisö ja työkaverit, jotka ratkovat rinnallasi arjen haasteita ja mahdollistavat menestymisen työssäsi? Otamme ensi kesäksi rakennuttamisyksikköömme kesätyöntekijöitä avustamaan erilaisissa rakennuttamistehtävissä!

Rakennuttamisen kesätöissä pääset aitiopaikalle näkemään, mitä rakennuttaminen kaiken kaikkiaan on. Tulet avustamaan ja tukemaan projektipäällikköjämme ja projekti-insinöörejämme projektien hankesuunnittelussa, kustannusarvioiden laadinnassa, suunnittelunohjauksessa, kilpailuttamisessa, toteutuksen aikaisessa projektinjohtamisessa sekä takuuajan tehtävissä. Keräät valmiiksi dokumentteja ja lähtötietoja, jotta projekti ja sen eri vaiheet pääsevät etenemään sujuvasti eteenpäin. Selvität asioita projektin eri osapuolilta ja keräät tietoa yhteen. Teet työmaakäyntejä ja tarkastuksia yhdessä ja tarvittaessa myös itsenäisesti. Kesälomakauden aikana sinulle saattaa tulla myös mahdollisuus ottaa isompaa vastuuta ja sijaistaa projektipäällikköjämme tai projekti-insinöörejämme.

Projektimme ovat asiakkaidemme kiinteistöjen PTS-korjaus, peruskorjaus ja vuokralaismuutostyöhankkeita. Hankkeet voivat pitää sisällään rakennus- tai taloteknisiä korjaus- ja muutostöitä ja myös molempia. Asiakkaamme omistavat melkeinpä kaikkia eri rakennustyyppejä toimistokiinteistöistä asuinrakennuksiin ja siten pääset näkemään alaa hyvinkin monipuolisesti.

Kotipesäsi on Helsingin toimipisteessämme, mutta työhön saattaa liittyä matkustamista myös muille lähipaikkakunnille projektien niin vaatiessa.

Meillä on onnistunut historia. Ja olemme sitoutuneita siihen, että onnistumme myös jatkossa. Olemme Pohjoismaiden isoin ja johtava kiinteistöalan asiantuntijayritys, ja jo pitkään jatkunut kasvumme Suomessa nojaa tinkimättömän laadukkaaseen työhömme sekä kykyymme uudistaa alamme vakiintuneita ja pölyttyneitä toimintamalleja ja -tapoja. Enemmän kuin mitään muuta me haluamme kuitenkin olla alamme hauskin ja paras työpaikka sinulle ja työkavereillesi.

Starttisi meillä

Työllesi saat lentävän lähdön kattavasta ja monipuolisesta perehdytyksestämme. Pääset tutustumaan asiakkuuksiimme, tietojärjestelmiimme sekä uusiin työkaveriisi. Huomaat nopeasti, että arvomme Passion for Colleagues and Clients, Excellence, Innovation ja Integrity näkyvät ja elävät arjessamme niin keskinäisessä kanssakäymisessämme, johtamisessa kuin liiketoiminnassamme. Tulet saamaan kaiken tarvitsemasi tuen, jotta pääset sinuksi niiden kymmenien ja satojen työhösi liittyvien asioiden ja elementtien kanssa. Tähän meidän on varattava riittävästi aikaa – kaikki kun ei suju ensi metreistä täysin intuitiivisesti tai selkärangasta. Muistat vain aina kysyä, kun siltä tuntuu!

Tämän sinulle lupaamme

  1. Uskallamme luvata, että meillä saat työkaveriksesi ja sparraajiksesi alamme parhaat kollegat. Rakennuttamisen yksikkö koostuu kohta jo 18 hengen tiimistä, jossa on laaja osaaminen eri rakennuttamispalveluiden osa-alueista, ja koko yli 600 osaajan joukkomme on myös tukenasi. Et ole koskaan yksin, vaikka työsi itsenäistä onkin.
  2. Pohjoismaiden suurimpana toimijana ja kasvava yrityksenä meidän on mahdollista tarjota sinulle vaihtoehtoisia urapolkuja kiinteistöalalla. Huolehdimme yhdessä siitä, että et polje paikallasi, mitä tulee uraasi ja osaamisesi kehittymiseen. 
  3. Meillä on kasvollinen omistaja, mikä tarkoittaa kehittymistä ja tavoitteiden eteen työskentelyä myös pitkällä tähtäimellä. Emme hae pikavoittoja vaan keskitymme laadukkaaseen työhön, asiakkaidemme palveluun ja henkilöstömme menestymisen mahdollistamiseen. Siksi sinäkin menestyt kanssamme. 
  4. Arjessasi tulee näkymään positiivisuus. Sitä ruokkivat mutkaton työyhteisö ja onnistumiset työssämme. Valittamisen ja murehtimisen sijaan keskitymme ratkaisuihin, ja seisomme selkä suorana työmme ja tuloksiemme takana. 
  5. Meidän kanssa pääset rakentamaan, luomaan uutta. Niin konkreettisesti arjen työhömme kuin yrityksemme toimintamalleihin ja palvelutarjontaamme. Tuomme alalla aktiivisesti uusia ratkaisuja myös näin erottuen muista toimijoista. Tässä työssä pääset seuraamaan kiinteistöjen elinkaarta sekä näkemään omien toimiesi vaikutuksen kiinteistöjen arvoon ja vuokralaisten tyytyväisyyteen.
  6. Kanssamme tulet työskentelemään yhteisössä, joka ei alita rimaa tai jätä asioita lojumaan. Me teemme työtämme ylpeydellä mutta emme liian vakavasti – tosissaan mutta emme totisesti. Töitä saatamme tehdä ajoittain paljon, mutta tämän vastapainona työssäsi on paljon vapautta päättää oman arjen kulusta – siitä mitä, miten ja missä työsi teet.

Näillä eväillä menestyt

Odotamme, että opiskelet ammattikorkea- tai korkeakoulututkintoa rakennuttamiseen soveltuvalta opintolinjalta tai pääaineesta (esimerkiksi: RAK, LVI, RAU, Sähkö, Energia). Sinun olisi hyvä olla edennyt opinnoissasi jo ensimmäistä vuotta pidemmälle, mutta emme edellytä, että olisit vielä ihan loppusuoralla. Aiempi työkokemus rakennusalalta katsotaan ehdottomasti eduksesi. 

Ratkaisevaa menestymisen kannalta on kuitenkin työskentelyotteesi ja asenteesi. Olet ehdottomasti tekijä ja ratkaisija. Olet itseohjautuva ja oma-aloitteinen etkä lannistu uusien asioiden edessä. Tartut rohkeasti toimeen ja uskallat kysyä apua tarvittaessa. Viihdyt ihmisten parissa ja osaat viestiä tarvittaessa myös englannin kielellä.

Heräsikö kiinnostuksesi? Seuraavaksi olisi hienoa kuulla lisää sinusta!

Mikäli sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävääsi tai meillä työskentelyyn liittyen, Pauli juttelee mielellään niistä kanssasi lisää. Paulin tavoitat numerosta 050 440 0802 seuraavasti: 29.1.2021 klo 14:00 - 16:00 ja 3.2.2021 klo 13:00 - 15:00. Voit myös laittaa sähköposti pauli.autio@newsec.fi. 

Tähän tehtävään voit hakea oheisen hakulomakkeen kautta 28.2021 mennessä.