Kesätyöntekijä - Rakennusala
Selekta Rakennus muu Suomi Oy, Tampere

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.2.2020

SELEKTA - TYÖTÄ JA TYÖVOIMAA

Tule rakennusalalle kesätöihin!
Vahvistamme joukkojamme kesän ajaksi ja tarjolla on kymmeniä kesätyöpaikkoja rakennusalan opiskelijoille ja rakennusalasta kiinnostuneille! 

Etsimme RAKENNUSAPUTYÖNTEKIJÖITÄ Pirkanmaan alueelle.

Avustaviin työtehtäviin kuuluu esimerkiksi työmaan siivousta, helppoja purkutöitä, erilaisia raivaustöitä ja tavaroiden kantamista, toisinaan tehtävät voivat olla kokeneemman kirvesmiehen avustamista. 

Kokemusta omaavana pääset tekemään esimerkiksi putoamissuojauksien ja kaiteiden rakentamista, eristystöitä, pieniä raudoituksia, piikkaus- ja purkutöitä, etuputsia, seinien/kattojen levytyksiä, valuvalmisteluja ja valuja, sekä konetyöskentelyä (kramer, bobcat, kurottaja) tai maanrakennusta!

Edellytämme työntekijöiltä reipasta ja oma-aloitteista asennetta, hyvää fyysistä kuntoa ja suomen kielen osaamista. Selektalta saat laadukkaat työvarusteet, palkkauksen ammattiosaamisen mukaan ja avustamme tarvittaessa työturvakorttien hankinnassa. Laskemme eduksi oman auton käyttömahdollisuuden, koska kohteet saattavat vaihtua. Aikaisempaa kokemusta rakennustyömailta et siis välttämättä tarvitse, koska asenne ja motivaatio ratkaisee! 

Kesätöitä on tarjolla touko – syyskuu välillä toimipisteen mukaan. Huomioimme työsuhteen kestossa myös omat tarpeesi kesätyön suhteen. Työsuhteeseen kuuluu työehtosopimuksen mukainen palkkaus, yksityinen työterveyshuolto ja tarvittavat turvavarusteet. 

 

Iske hakemusta tulemaan pikaisesti osoitteessa: http://selekta.likeit.fi/apply/22247943

Lisätietoja kesätöistä antaa sara.saari@selekta.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1338249
  • Tehtäväalue: Rakennusala
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Tampere
  • Lisätietoja antaa: sara.saari@selekta.fi