(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijä, rahoitusneuvoja / kauppatieteiden kandidaatti tai maisteri
Finnvera Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.1.2019

Finnvera Oyj on valtion omistama erityisrahoitusyhtiö ja Suomen virallinen vientitakuulaitos. Strategiamme kärki on vaikuttavuus. Tavoitteenamme on, että asiakkaamme luovat ja saavuttavat rahoituksemme avulla jotain, joka ei olisi ollut muuten mahdollista. Visiomme on: Asiakkaidemme menestys vahvistaa Suomen taloutta.

Haemme vastavalmistunutta tai opintojensa loppuvaiheessa olevaa kauppatieteilijää rahoitusneuvojaksi. Toimipaikkasi voi valintasi mukaan olla Helsingissä, Turussa tai Kuopiossa.

Kesätyö rahoitusneuvojana antaa sinulle mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä yritysrahoitus- ja asiakaspalvelutehtävissä. Rahoitusneuvojana neuvottelet rahoitusratkaisuja pienyrityksille ja teet esityksiä rahoituspäätösten tueksi.

Odotamme, että

- sinulla on tehtävää tukeva ylempi korkeakoulututkinto tai olet piakkoin valmistumassa
- sinulla on mielellään kokemusta rahoituksesta
- pidät asiakaspalvelutyöstä
- arvostat itsenäisyyttä ja vastuullisuutta työssäsi
- pystyt palvelemaan asiakkaita suomen, ruotsin ja englannin kielellä.

Tarjoamme sinulle

- opintojasi tukevia, mielenkiintoisia ja merkityksellisiä työtehtäviä sekä mahdollisuuden olla mukana vahvistamassa suomalaisten yritysten toimintaedellytyksiä ja kilpailukykyä
- hyvän perehdytyksen työtehtäviisi ja työkaverien tuen
- mukavan työyhteisön, jossa on korkea henkilöstötyytyväisyys ja reipas tekemisen meininki
- tehtävän vaativuuteen ja suorittamiisi opintopisteisiin perustuvan palkkauksen.
 

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastamme finanssialalle tyypillisesti luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetämme Suojelupoliisin perusmuotoisen turvallisuusselvityksen.

Odotamme verkkosivujemme kautta lähettämääsi hakemusta viimeistään 12.2.2019. Kerro hakemuslomakkeen Lisätiedot -kohdassa haluatko työskennellä Helsingissä, Turussa vai Kuopiossa.

Tutustumme hakemuksiin viipymättä hakuajan päätyttyä. Olemme yhteydessä haastatteluun valitsemiimme hakijoihin viimeistään maaliskuun alussa ja ilmoitamme kaikille sähköpostiosoitteensa ilmoittaneille hakijoille rekrytoinnin päättymisestä maaliskuun aikana.