(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijä, rahoituksen korvaukset
Finnvera Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.1.2020

Finnvera Oyj on valtion omistama erityisrahoitusyhtiö ja Suomen virallinen vientitakuulaitos. Tavoitteenamme on, että asiakkaamme luovat ja saavuttavat rahoituksemme avulla jotain, joka ei olisi ollut muuten mahdollista. Visiomme on: Asiakkaidemme menestys vahvistaa Suomen taloutta.
 

Haemme kesätyöntekijää avustamaan korvausasiantuntijoitamme Finnveran myöntämiin takaussitoumuksiin liittyvien maksuvaatimusten eli korvaushakemusten käsittelyssä.

 
Työsuhde kestää 3-4 kuukautta alkaen sopimuksen mukaan toukokuun aikana.

Onnistut tehtävässä parhaiten, kun 
 
- Olet opintojesi alkuvaiheessa oleva taloushallinnon, rahoituksen tai oikeushallinnon tradenomiopiskelija
- Sinulla on hyvät valmiudet perehtyä uusiin, tehtävässäsi tarvittaviin taloushallinnon ja korvausprosessin tietojärjestelmiin
- Sinulle on kunnia-asia tehdä työsi huolellisesti ja vastuullisesti.

Tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen ja mahdollisuuden hankkia rahoitusalan kokemusta yhteiskunnallisesti merkittävässä yrityksessä. Mielenkiintoisen tehtävän lisäksi saat ympärillesi kannustavan ja iloisen työyhteisön, jossa arvostetaan kehittymistä ja yhdessä tekemistä. Kesätyöpalkkasi perustuu tehtävän vaativuuteen ja suorittamiisi opintoihin. Viihtyisä toimitilamme sijaitsee Helsingin Ruoholahdessa.

Videolla kesätöissä rahoitusneuvojana aloittanut Samuli kertoo työstään nuorena työntekijä Finnverassa. Nyt Samuli työskentelee rahoituspäällikkönä suuryritykset -liiketoimintayksikössämme.

Odotamme hakemustasi verkkosivuiltamme viimeistään 17.2.2020.

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastamme finanssialalle tyypillisesti luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetämme Suojelupoliisin perusmuotoisen turvallisuusselvityksen.
 
Tutustumme hakemuksiin viipymättä hakuajan päätyttyä. Olemme yhteydessä haastatteluun valitsemiimme hakijoihin viimeistään maaliskuun alussa ja ilmoitamme kaikille sähköpostiosoitteensa ilmoittaneille hakijoille rekrytoinnin päättymisestä maaliskuun aikana.