Kesätyöntekijä, radioverkon operointi- tiimiin
DNA Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2021

Haemme nyt DNA:n radioverkon operointi- tiimiin kahta kesätyöntekijää. Voit työskennellä Raumalla, Lahdessa ja mahdollisesti myös Porissa tai Turussa. Tule osaksi Suomen parasta työpaikkaa!

Etsimme tietotekniikan osaajaa, joka on kiinnostunut ja innostunut radioverkoista ja tietoliikenteestä sekä mahdollisesti ohjelmoinnista. Sinun ei tarvitse olla valmis ammattilainen, tärkeintä on, että sinulla on halu oppia uutta. Tässä tehtävässä pääset osallistumaan radioverkon ylläpitoon liittyvien tehtävien ja -sovellusten kehittämiseen sekä radioverkkoasiakkaiden selvitys- ja toimenpidepyyntöihin.  Tehtävä sopii mainiosti esim.  1 vuoden tai pidemmälle edistyneelle insinööriopiskelijalle.

Työskentelytavoiltasi olet tavoitteellinen ja oma-aloitteinen. Pystyt organisoimaan ja priorisoimaan omaa työtäsi sekä kykenet itsenäisiin päätöksiin. Olet tottunut tietokoneen käyttäjä ja opit helposti uudet järjestelmät sekä innostut uusista tilanteista ja mahdollisuuksista kehittyvällä alallamme. Teknisen tai muun alalle soveltuvan koulutuksen katsomme eduksi. Suomen kielen lisäksi työskentelet sujuvasti myös englannin kielellä.

Odotamme sinulta hyviä vuorovaikutustaito ja positiivista palveluasennetta. Tehtävä edellyttää turvallisuusselvitystä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan työn, jossa pääset kehittämään osaamisesi. Saat kattavan koulutuksen ja jatkuvan tuen, jotta onnistut työssäsi. Kannustavassa työympäristössä riittää sekä mielekästä tekemistä että positiivista meininkiä. Me DNA:lla kehittämme henkilöstön työhyvinvointia ja haluamme olla aidosti erinomainen työpaikka jokaiselle DNA: laiselle.

Lisätietoja tehtävästä antaa Jyrki Ollonqvist, p. 0447313374, jyrki.ollonqvist(at)dna.fi

Olisitko sinä meidän tuleva työkaveri? Mikäli kiinnostuit, täytä hakemuksesi 28.2.2021 mennessä. Ole kuitenkin nopea, sillä haastattelemme jo hakuaikana!

Määräaikainen työsuhde 3.5. – 31.8. 2021 tai sopimuksen mukaan.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1412976
  • Tehtäväalue: IT/tietoliikenne, Tekniikka
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 28.2.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Lahti, Turku, Pori / Rauma