(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijä QC-laboratorioon / Turku
Orion Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.2.2021

Tehtävän kuvaus

Haemme joukkoomme Turun kemialliseen laadunvalvontalaboratorioon kesätyöntekijää määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 3.5. - 31.8.2021 materiaaliryhmään, jossa työskentelee tällä hetkellä n. 40 henkilöä tiiminvetäjän, kemistin, assosiaatin ja laborantin tehtävissä.

Työskentelet osana materiaalitiimiä. Tehtäviisi kuuluu pääasiassa vesianalytiikkanäytteiden analysointi, tulosten käsittely ja dokumentointi GMP:n mukaisesti. Työtehtäviisi voi kuulua myös muita kemiallisen laadunvalvonnan vastuulla olevia tehtäviä, myös kirjallisia töitä.

Yksikön kuvaus

Kemiallinen laadunvalvonta vastaa raaka-aineiden, valmisteiden ja pakkausmateriaalien kemiallisesta laadunvalvonnasta, valmisteiden kaupallisesta säilyvyysseurannasta sekä tuotannon puhdistusanalytiikasta. Meitä työskentelee yhteeensä noin 140 kemian alan osaajaa Espoossa ja Turussa.

Tarjoamme

Tarjoamme mielenkiintoisia ja haasteellisia työtehtäviä lääketeollisuuden kehittyvässä ympäristössä, mahdollisuutta oppia työskentelemään GMP ympäristössä ja tutustua monipuoliseen materiaalianalytiikkaan. Tehtävään perehdytetään ja työkavereilta saa tiimissämme aina tukea!

Tavoittelemme parasta ja rakennamme huomista kehittäen tulevaisuuden ratkaisuja yhdessä asiakkaidemme kanssa. Tutustu tästä tarkemmin Orionin arvoihin.

Edellytykset

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

  • loppuvaiheen laborantin tai muun soveltuvan alan opintoja
  • kokemusta kemiallisista ja/tai mikrobiologisista analyyseista esimerkiksi kesätöiden kautta
  • huolellisuutta ja järjestelmällisyyttä
  • yhteistyökykyä
  • hyvää suomen kielen taitoa ja englannin kielen perusosaamista

Tiedustelut

Jos kiinnostuit tehtävästä haethan 28.2.2021 mennessä. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävistä antaa QC Manager Maija Blomquist, puh. 050 966 7603 (ti 16.2.2021 klo 11-12 tai pe 19.2.2021 14-15) tai Team Leader Virpi Pitkänen, puh. 050 966 7580 (ma 22.2. 15-16 tai ti 23.2. 15-16).

Tehtävään valitulta henkilöltä edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää myös huumausainetestauksen. Valitusta henkilöstä tullaan myös teettämään turvallisuusselvitys ennen työsuhteen alkua.