(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijä puuteollisuuteen
Go On Kouvola

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.3.2020
Siparila Oy on yritys, joka on omistautunut suomalaiselle aidolle puulle. Säilytämme ja kehitämme suomalaista puurakentamista nykypäivän tarpeita vastaaviksi. Siparilan erityisalaa ovat puusta valmistetut ulkoverhouspaneelit, sisustuspaneelit ja sisustuslistat.

Haemme nyt kesäksi

TUOTANTOTYÖNTEKIJÖITÄ

Myllykosken tehtaan höyläämöön ja rimamaalaamoon.

Voit työskennellä joko maalaustehtävissä tai rimamaalaamon yleisissä tehtävissä. Et tarvitse aikaisempaa kokemusta vastaavasta työstä vaan ainoastaan hyvän asenteen ja halun tehdä töitä! Kokemus tuotantotyöstä ja työturvallisuuskortti katsotaan eduksi, mutta eivät ole välttämättömiä.

Tarjoamme sinulle TES:n mukaisen palkan, hyvän perehdytyksen ja opastuksen tuotantopuolen työhön.

Työt alkavat tehtävästä riippuen viikolla 20 tai 22 ja kestävät kesäkuun loppuun saakka. Työtä tehdään aamuvuorossa 6-14.30.

Palkkauksessa sovellamme Mekaanisen metsäteollisuuden työehtosopimusta.

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian sivujemme www.go-on.fi kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Kouvolan HR-asiantuntija Antti Saira, puh. +358 44 585 9162. Emme valitettavasti käsittele sähköpostihakemuksia.

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus. Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten liittoon (HPL). Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.go-on.fi.