(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijä prosessiteollisuuteen
Barona Teollisuus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.2.2020

Barona Teollisuus etsii pääkaupunkiseudun ja Uudenmaan asiakasyrityksilleen kesätyöntekijöitä prosessiteollisuuden monipuolisiin tehtäviin! Töitä tehdään pääasiassa vuorotöinä kahdessa tai kolmessa vuorossa ja töitä on tarjolla koko kesäksi.

Haemme prosessiteollisuuden asiakasyrityksillemme kesätyöntekijöitä pääkaupunkiseudulle sekä Uudenmaan alueelle. Töiden arvioitu alkamisajankohta osuu touko-kesäkuulle ja töitä on tarjolla koko kesäksi elokuun loppuun. Tehtäviä on tarjolla eri vuoromalleissa, joten arvostamme valmiutta tehdä vuorotöitä. Prosessinhoitajan opinnot tai aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi, mutta tärkeintä on aito kiinnostus alaa kohtaan. Arvostamme työteliästä asennetta ja halua oppia uutta, sillä perehdytämme uudet työntekijät tehtäviinsä.

Työtehtävät voivat sisältää tuotantokoneiden operointia, valvomista ja vianselvitystä, näytteenottoa, tuotantolinjojen säätämistä ja pesemistä sekä tuotteiden pakkaus- ja varastointitehtäviä. Saatat työskennellä myös puhtaissa tiloissa, käsitellä kemikaaleja tai herkkiä tuotteita ja käyttää tietokoneita. Tehtävissä työskentelykielenä on suomi, jonka lisäksi englannin sujuva osaaminen voi olla joissain tehtävissä vaatimuksena.

Kesätyön, tärkeän työkokemuksen ja itsensä kehittämisen lisäksi Barona tarjoaa muun muassa varman ja säännöllisen palkanmaksun sekä työterveyshuollon. Samalla kesätyö voi toimia ponnahduslautana jopa pidempään työsuhteeseen Baronan kautta esimerkiksi osa-aikaisesti opintojen oheen, seuraavalle kesälle tai valmistumisen jälkeen.

Kertauksena, mitä katsomme eduksi:

• Aiemman tai käynnissä olevat prosessinhoitajan opinnot

• Aiemman työkokemuksen teollisuudesta, etenkin prosessiteollisuudesta

• Valmiuden tehdä vuorotöitä

• Englannin kielen taidon

Mikäli kiinnostuit, niin jätäthän hakemuksesi meille. Hakemuksestasi tulee käydä ilmi, milloin voi aloittaa kesätyöt ja mihin asti olet käytettävissä sekä mitä vuoroja olet valmis tekemään. Ilmoita myös, onko sinulla auto käytössä vai liikutko julkisilla. Lisätietoja kesätyömahdollisuuksista saat Topi Peltoluhdalta topi.peltoluhta@barona.fi