(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijä production analyst -tehtävään
Adven

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2019

Kesätyöntekijä energiadatan pariin

Meitä advenilaisia ohjaa tarkoitus: Advantage in energy. For business, people and planet. Olemme osa ratkaisua ilmastonmuutoksen torjunnassa ja uskomme, että ympäristöä säästävien energiaratkaisujen avulla, jotka etsimme, rakennamme ja kehitämme yhdessä asiakkaidemme kanssa, voimme vaikuttaa yritysten, ihmisten ja maapallon tulevaisuuteen.

Liity sinäkin nyt mukaan tulevaisuuden energiaratkaisujen pariin! Etsimme pääkonttorillemme Vantaalle

kesätyöntekijää Production Analyst -tehtävään

Työtehtäväsi liittyvät monipuolisesti energiadatan käsittelyyn, keräämiseen ja jalostamiseen. Avustat käynnissä olevassa big data -projektissa, kuukausittaisessa raportoinnissa ja tarvittaessa muussa ad hoc -raportoinnissa. Tilanteen mukaan työtehtävät voivat sisältää myös prosessien kehitystä ja dokumentointia.

Toivomme sinulta

  • energistä otetta työhön
  • ennakkoluulotonta ja innovatiivista asennetta
  • halua oppia lisää
  • yhteistyökykyä ja joustavuutta

Tarjoamme sinulle

  • ajanmukaiset työkalut
  • Vastuuta ja vapautta tehdä päätöksiä työarjessa
  • ammattitaitoisen organisaation tuen
  • mahdollisuuden soveltaa ja kasvattaa osaamista

Olet koulutukseltasi esimerkiksi 1.-3. vuoden ammattikorkeakoulu- tai korkeakouluopiskelija, joka on suuntautunut esimerkiksi energiatekniikkaan, tietojenkäsittelyyn tai tilastotieteeseen ja kiinnostunut datan käsittelystä. Aikaisempi työkokemus sekä innokkuus oppia uutta ovat sinulle eduksi. Tehtävässä menestyminen edellyttää myös tarkkuutta, omatoimisuutta, Office -ohjelmien hallintaa sekä 18 vuoden ikää.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi 28.2.2019 mennessä oheisen linkin kautta: https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?a902d622&lang=fi-FI

Lisätietoja tehtävästä antaa ajalla 12.-22.2. arkisin klo 12-16 Group Energy Data Manager Maisa Kalliokoski p. 050 564 7510 tai maisa.kalliokoski@adven.com.

Avainsanat: Adven, kesätyö, energia, tekniikka, energiadata, energiatekniikka, tietojenkäsittely, datankäsittely, tilastotiede