(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijä Product Implementation -tiimiin
Telia Finland

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.2.2018

Houkuttaako rento, ammatillinen meininki? Tahdotko samalla kartuttaa tärkeitä taitoja tulevaa työuraasi varten?

Opi, kehity, naura ja luo tulevaisuutta kanssamme. Tule siis meille kesäduuniin Product & Services -yksikköön Helsinkiin ja vietä elämäsi kesä Telialla!

Kesätyöpaikka meillä tarkoittaa monelle räjähtävää lähtölaukausta koko uralle, sillä yli kolmasosa kesätyöntekijöistämme jatkaa työskentelyä meillä kesän jälkeenkin. Inspiroidu New Generation Telco -matkastamme ja varmista paikkasi ajoissa!

Tarjoamme kokoaikaista (38 h/vko) kesätyötä ajalle 1.5.–31.8.2018 Helsinkiin.

Työskentelet osana Product Implementation -tiimiä rakentamassa tuotteita modulaarisiksi kokonaisuuksiksi, jotka mahdollistavat nopean tarjonnan rakentamisen loppuasiakkaille (Catalogue Driven Architecture). Työssäsi pääset osallistumaan aina oman osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan määrittelyn-, suunnittelun- ja toteutuksen tehtäviin, missä varmistat osana tiimiämme tuoteinformaation eheyden, järjestelmällisen versioinnin ja dokumentoinnin tason. Toimimme DevOps -tapaan alan parhaita käytäntöjä hyödyntäen, sekä vastaamme siitä, että katalogissa informaatio on aina ajan tasalla ja uudelleen käytettävissä.

Työssäsi pääset tutustumaan mm. TM Forum standardeihin, ketteriin työskentely tapoihin (esim. SAFe, DevOps) ja hyödyntämään uusimpia ja keskeisimpiä tuotekehitystä tukevia työkaluja. Tässä kesätyössä voit oppia uusimmista teknologioista ja olla mukana luomassa täysin uudenlaisia työskentelytapoja.

Mitä tarjoamme

Lupaamme, että kartutat kesätöissä arvokasta osaamista tulevaa varten. Mihin suuntaan urasi kehittyykään, on kesän aikana saamistasi teknisistä ja ongelmanratkaisu- ja yhteistyötaidoista hyötyä ihan jokaisessa tulevassa työtehtävässäsi. Meillä on tunnetusti erinomainen henki talossa ja kesätyöntekijöistä hitsautuu usein tiivis ystäväporukka, jotka tapaavat toisiaan vuosienkin jälkeen. Jos olet opintojesi loppuvaiheessa, saatat kesän aikana löytää itsellesi opinnäytetyö- tai graduaiheen tai tehtäväsi saattaa jopa jatkua kesän jälkeenkin.

Toivomme kesätyöntekijöiltämme

  • kiinnostusta toimialaamme kohtaan
  • proaktiivisuutta ja rohkeutta ilmaista omia mielipiteitään
  • sammumatonta janoa oppia uuttaja kykyä omaksua uusia asioita nopeasti
  • sujuvia vuorovaikutus- ja viestintätaitoja sekä suomeksi että englanniksi
  • joustavaa ja aktiivista tiimityöskentelyotetta
  • uteliaisuutta työskennellä uusimpien teknologioiden ja palveluiden parissa
  • teknillisen tai kaupallisen tutkinnon loppupuolella olevia opintoja

Esimiehesi
Petri Sandholm, on tavoitteellinen, määrätietoinen ja avarakatseinen. Catalogue Driven Architecture on ollut keskeinen Petrin kiinnostuksen kohde jo pitkään Telialla työskennellessä. Hänen tavoitteena on ollut tuoda tämän kaltaista osaamista ja ajattelutapaa lähemmäksi tuotekehityksen arkipäivää. Petri toivookin, että sinulla on suuri sammumaton halu päästä osana Product Implementation -tiimiä toimimaan ja operoimaan tuotekehityksen kärkipäässä alan uusilla ja keskeisillä työvälineillä sekä rakentamaan Teliaan uudenlaisia tarjoama- ja tuotekokonaisuuksia.

Kiinnostuitko? Lähetä raikas CV:si ja työtehtävään kohdistettu hakemuskirjeesi rekrytointijärjestelmämme kautta 28.2.2018 mennessä. Hae pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Haluatko tietää lisää? Kysy mieltäsi askarruttavia asioita Facebookissa Telian kesäduunit -ryhmässä. Kerromme ryhmässä hakuvinkkejä ja päivitämme tietoja hakujen etenemisaikataulusta. Voit myös soittaa Petrille ja kysyä lisää tehtävästä: Petri Sandholm p. 040 3023226 arkisin klo 14-15.30.

 #teliakesä #VKD18