(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijä postinjakeluun
Posti Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.5.2020

Haemme Ruoveden postinjakeluun osa-aikaista (30h/vko)

 

KESÄTYÖNTEKIJÄÄ

 

määräaikaiseen työsuhteeseen kesän ajaksi.

 

Työ on vaihtelevaa ja liikkuvaa asiakaspalvelutyötä. Ruovedellä työpäivä sisältää ainoastaan Postin jakeluautolla tehtävää jakelutyötä, joten ajokortti on välttämätön. Työpäivä sijoittuu noin klo 9:45-18:30 välille. Olet näkyvin osa Postia, sillä jakajamme palvelevat päivittäin 2,8 miljoonaa kotitaloutta ja laajasti erilaisia yrityksiä. Palveluammatissa yhdistyvät reipas tekeminen sekä luottamukselliset ja ystävälliset välit asiakkaisiin.

 

Kesätyössä edellytämme kykyä toimia itsenäisesti, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä valmiutta tehdä liikunnallista ulkotyötä säästä riippumatta. Asiakaskohtaamisten sujuvuuden varmistamiseksi työssä vaaditaan asiakaspalveluhenkisyyttä, mutta myös täsmällisyyttä ja luotettavuutta, jotta jokainen saa postin ajoissa perille oikeaan osoitteeseen. Aikaisempi kokemus postityöstä tai muusta tarkkuutta ja täsmällisyyttä vaativasta työstä on eduksi. Työtehtävien sujumisen kannalta suomen kielen taito on välttämätön.

 

Lisätietoja antaa arkisin palvelupäällikkö Maria Hakanen, maria.hakanen@posti.com.

 

Jätä hakemuksesi Postin rekrytointijärjestelmään mahdollisimman pian, viimeistään 07.06.2020 mennessä osoitteessa https://careers.posti.com/. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, ja täytämme paikan mahdollisimman pian sopivan ehdokkaan löydyttyä.