(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijä porrassiivoukseen Kirkkonummelle
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.5.2019

L&T tarjoaa tänäkin kesänä satoja kesätyöpaikkoja eri tehtävissä ympäri Suomea. Etsimme myös Kirkkonummelle reipasta ja toimeentarttuvaa

 

KESÄTYÖNTEKIJÄÄ PORRASSIIVOUSTYÖHÖN

 

Vakituisten siivoojien kirmatessa kesälaitumille aukenee näytön paikka luotettaville ja reippaille lomasijaisille. Porrassiivoustyö sisältää kerrostalojen rappukäytävien ja yleisten tilojen, kuten saunojen, pesuloiden ja kellareiden siivousta. Kyseessä on osa-aikainen työ ja työvuorot sijoittuvat arkipäiviin klo 7-16 välille. Tuuraus sijoittuu heinäkuulle.

 

Tärkeä osa työtäsi on asiakkaiden päivittäinen kohtaaminen. Tarpeen tullen neuvot ja opastat, vähintään hymyilet ja tervehdit. Askeleita kertyy päivän aikana runsaasti, joten aiemmasta liikuntaharrastuksesta on tässä työssä hyötyä. Työnkuva on selkeäpiirteinen, eikä töitä tarvitse laittaa reppuun kotiin lähtiessään, vaan voit nauttia vapaa-ajastasi ilman huolenhäivää työstä. B-ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus on eduksi.

 

Saat meiltä käyttöösi hyvät työvälineet ja perehdytämme sinut työhön. Maksamme kesätyöntekijälle Kiinteistöpalvelualan työehtosopimuksen mukaisen tuntipalkan, eli vähintään 9,60 €. Hyvin hoidettu kesätyö voi poikia työpaikan myös jatkossa L&T:llä. Meillä on yli 350 erilaista ammattinimikettä, ja monipuoliset uramahdollisuudet.

 

Kuulostaako passelilta kesäduunilta? Lähetä hakemuksesi 16.6. mennessä nettisivujemme kautta. Älä kuitenkaan aikaile, sillä käymme hakemuksia jo hakuaikana läpi ja paikat täytetään sopivien kesätuuraajien löydyttyä.