(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijä Polarn O. Pyretin lastenvaateliikkeeseen pääkaupunkiseudulle
Kids Company Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.2.2020

Oletko etsimässä itsellesi kesätyötä, jossa pääset hyödyntämään myyntihenkisyyttäsi ja asiakaspalvelutaitojasi? Haluatko pakoon kesän helteitä/sateita siistiin sisätyöhön? Haluatko osaksi huipputiimiä myymään tuotteita, joiden takana on helppo seistä? Lastenvaateliike Polarn O. Pyretin iloiseen ja vauhdikkaaseen myyjätiimiin tarvitaan kesäksi vahvistusta!

Haussa myynnin ja asiakaspalvelun timantti: toimeentarttuva, oma-aloitteinen, visuaalista silmää ja tavoitteellisen työotteen omaava, suurella sydämellä ja sykkeellä tekevä

MYYJÄ!

Polarn O. Pyretin tuotekonsepti on pysynyt samanlaisena ensimmäisestä raidallisesta t-paidasta lähtien: lapset tarvitsevat vaatteita, joissa heidän on hyvä leikkiä. Vaatteita, joissa lapset saavat olla lapsia. Tämä tarkoittaa hyvännäköisiä ja hyvin suunniteltuja vaatteita, jotka kestävät käyttöä ja kulutusta, ja säilyvät hyvänä lapselta toiselle. Ympäristöystävällisyys ja sosiaalinen vastuu ovat Polarn O. Pyretillä tärkeitä asioita, sillä usein se mikä on hyväksi lapsille, on hyväksi myös aikuisille.

Mikäli PO.P:n filosofia sopii omaasi ja haluat työskennellä laadukkaiden lastenvaatteiden ja menestyksekkään myymäläkonseptin parissa kiinnostaa, jatka lukemista. Myyjän työssä Polarn O. Pyretillä menestyy myynnillinen ja erinomaiset asiakaspalvelutaidot omaava henkilö, joka tekee töitä sydämellä. Jos siis haluat viedä asiakkaan ostokokemuksen tavallista korkeammalle tasolle ja myyntityö sekä asiakaspalvelu ovat luontaisia vahvuuksiasi, laita hakemusta tulemaan Baronan hakukanavan kautta. Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen työn kansainvälisen brändin parissa ja myymäläketjun palveluksessa.

Määräaikainen työsuhde solmitaan Baronan kanssa. Työt alkavat heinäkuussa ja päättyvät elokuun puolivälissä. Tulet työskentelemään muutamassa eri pääkaupunkiseudun myymälässä kesän alussa saatujen työvuorolistojen mukaisesti. Työtunteja on tarjolla 25-30 h/viikko, painottuen ilta-, väli- ja viikonloppuvuoroihin. Palkkaus on kaupan TES:n mukainen, palkkaryhmä B1.

Työ edellyttää täysi-ikäisyyttä.

Ensimmäinen haastattelukierros järjestetään videohaastatteluin. Saat kutsun sähköpostiisi, mikäli haluamme pitää sinut mukana rekrytointiprosessissa. Videohaastatteluun osallistuminen on edellytys prosessin etenemiselle. Onnea matkaan!