(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijä, Pohjois-Pohjanmaan tienvalaistus
Destia Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2021

Haluatko liittyä joukkoomme ylläpitämään huomisen infraa?

Haemme kesätyöntekijää energiainfraan Pohjois-Pohjanmaalle energiaverkkojen urakkaan kesäksi 2021.

Mitä tarjoamme

Destia kasvattaa itsestään strategian mukaisesti vahvempaa kaupunkikehittäjää muuttuvassa ja entistä vaativammassa toimintaympäristössä. Kasvumatkaamme tarvitsemme oppimiskykyisiä harjoittelijoita mukaan joukkoomme, ketkä pääsevät kasvamaan alan ammattilaisiksi.

Kesätyöntekijänä perehdyt työturvallisuuteen, toimintatapoihin, ammattisanastoon ja työtehtäviin infran ammattilaisten tukemana. Työtehtäviisi sisältyy polttimoiden ryhmävaihtoa alueella Liminka-Himanka-Lumijoki-Ylivieska. Työsi on nostokoriautotyöskentelyä. 

Tehtävässä pääset myös tutustumaan infra-alan mielenkiintoiseen maailmaan sekä työskentelemään Destian kokeneen työnjohdon ohjauksessa. Destialla sinua odottaa myös välittävä ja kannustava työilmapiiri, jossa työkaverit pystyvät tukemaan sinua ja töitä tehdään rehdillä meiningillä. 

Työsi on pääsääntöisesti päivätyötä, mutta satunnaisia ilta-/yötöitä voi tulla. Työt alkavat toukokuun alussa ja kestävät elokuun alkuun tai maksimissaan puoleen väliin asti. Toimipisteesi sijaitsee Pohjois-Pohjanmaalla Oulussa ja Oulaisissa.

Odotamme sinulta

Rakennamme Destian menestyksen yrityskulttuurin ja ihmisten varaan ja siksi odotamme, että olet halukas sitoutumaan yhteisiin arvoihimme: rehdisti, yhdessä, uudistuen ja menestyen. Toivomme sinulta myös itsenäistä ja proaktiivista työotetta, vaikka työssä sinun ei tarvitse olla yksin.

Odotamme, että opiskelet sähköalan perusopintoja esimerkiksi ammattikoulussa. Edellytämme työn luonteen vuoksi kaikilta kesätyöntekijöiltämme täysi-ikäisyyttä. Työ edellyttää myös B-ajokorttia. Työssäsi tarvitset myös seuraavat pätevyydet: Tieturva 1 -kortti, sähkötyöturvallisuuskortti, tulityökortti sekä työturvallisuuskortti.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä ja Destialla työskentelystä antaa työmaainsinööri Tomi Kirves, 040 619 5372 tai tomi.kirves@destia.fi.

Hakeminen on helppoa

Hae tehtävää klikkaamalla työpaikkailmoituksen lopussa Hae tähän työpaikkaan. Hakeminen on tehty helpoksi; CV, nimi ja sähköposti riittää - toki mielellämme kuulisimme myös hakemustekstin muodossa, miksi tämä työ olisi sinulle mieluinen seuraava askel urallasi. Teemme valintoja sitä mukaa kun sopivia henkilöitä löytyy, joten älä jää miettimään liian pitkäksi aikaa!


Henkilöstöedut

Työn vastapainoksi, työssä viihtymiseksi ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tukemiseksi Destia tarjoaa työntekijöilleen mm. seuraavia etuja:

  • lounasetu
  • hammaslääkäri-, hieronta-, liikunta- ja kulttuurietu
  • työterveyshuollon laaja palvelutarjonta
  • lomaosaketarjonta
  • sairastuneen lapsen hoitopalvelut

Ota yhteyttä:

Sijainti: Oulu, Oulainen