(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijä (Pirkanmaa)
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.6.2020

Haemme eri toimialojen asiakasyrityksillemme

KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ

Pirkanmaan alueelle kesäksi 2020!


Työtehtäviä on tarjolla useilla eri aloilla, mm. monipuolisissa asiakaspalvelutehtävissä kaupan sekä toimiston töissä, puhdistusalalla, varastotöissä ja teollisuudessa. Työsuhteiden kestot ja työtunnit vaihtelevat toimeksiannosta riippuen.

Voit olla vasta uraasi aloitteleva tai jo kokeneempi tekijä. Tärkeimpänä pidämme reipasta ja positiivista asennetta, oma-aloitteisuutta sekä hyvää työmotivaatiota!

Kerrothan hakemuksessasi, millaisista tehtävistä olet erityisen kiinnostunut, millä alueella olet valmis työskentelemään ja kesän käytettävyytesi. 

Hakemuksen voit täyttää alla olevasta linkistä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten toimithan pikimmiten! 

https://alenconsulting.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=442 

Lisätietoja tehtäväistä saat toimistoltamme arkisin klo 8-16, p. 040 572 7731.


Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme yhdistäneet osaajia ja yrityksiä jo vuodesta 1993 lähtien. Meidät tunnetaan tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina, mutta nykyään palvelemme asiakkaitamme joustavasti ja ketterästi kaikkialla Suomessa. Asiakkaitamme ovat niin suuret valtakunnalliset kuin pienet paikallisetkin yritykset. Kuuntelemme ja ymmärrämme asiakkaitamme, viestimme työnantajamielikuvaa vahvistaen ja palvelemme täydellä sydämellä. www.alenconsulting.fi.