(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijä pilvipohjaisiin yritysverkkopalveluihin
Telia Finland

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.2.2018

Houkuttaako rento, ammatillinen meininki? Tahdotko samalla kartuttaa tärkeitä taitoja tulevaa työuraasi varten?

Opi, kehity, naura ja luo tulevaisuutta kanssamme. Tule siis meille kesäduuniin kehittämään pilvipohjaista yritysverkkopalvelua Network Cloud Services -tiimiin ja vietä elämäsi kesä Telialla!

Kesätyöpaikka meillä tarkoittaa monelle räjähtävää lähtölaukausta koko uralle, sillä yli kolmasosa kesätyöntekijöistämme jatkaa työskentelyä meillä kesän jälkeenkin. Inspiroidu New Generation Telco -matkastamme ja varmista paikkasi ajoissa!

Tarjoamme kokoaikaista (38 h/vko) kesätyötä ajalle 1.5.–31.8.2018 Tampereelle tai Helsinkiin.

Työskentelemme yksikössä, joka vastaa Telian pilvipohjaisten yritysverkkopalvelujen kehittämisestä ja ylläpidosta. Uusimpia teknologioita hyödyntäen tuotamme asiakkaillemme SD-WAN -yritysverkkopalvelua. Tiimissämme osallistut kyseisen pilvipalvelun tuotekehitykseen, operointiin ja asiakastukeen. Palkkauksemme on hyvin kilpailukykyinen ja perustuu ICT-alan työehtosopimukseen (informaatio- ja tietoliikenneala).

Kesätyöpäiväsi saattaisi näyttää tältä

Meillä tehdään töitä porrastetusti arkisin välillä klo 8-17. Päivän aikana tehtäviisi kuuluu ohjelmistokehitystä, uusien toiminnallisuuksien testausta, ongelmien selvittämistä ja yhteistyötä kumppaniemme ja asiakkaidemme kanssa. Kehitämme myös osaamistamme jatkuvasti, joten päivään saattaa kuulua lisäksi valmennussessioita.

Mitä tarjoamme

Lupaamme, että kartutat kesätöissä arvokasta osaamista tulevaisuuttasi varten. Mihin suuntaan urasi kehittyykään, on kesän aikana saamistasi ongelmanratkaisu- ja yhteistyötaidoista hyötyä ihan jokaisessa tulevassa työtehtävässäsi. Meillä Telialla on tunnetusti erinomainen henki ja kesätyöntekijöistä hitsautuu usein tiivis ystäväporukka, joka tapaa toisiaan vuosienkin jälkeen. Jos olet opintojesi loppuvaiheessa, työsuhteesi saattaa jatkua kesän jälkeenkin ja saatat löytää meiltä itsellesi myös opinnäytetyöaiheen.

Toivomme kesätyöntekijöiltämme

  • kiinnostusta toimialaamme kohtaan sekä aitoa halua auttaa asiakasta
  • tietotekniikka- tai tietoliikennealan opintoja
  • sammumatonta janoa oppia uuttaja kykyä omaksua uusia asioita nopeasti
  • sujuvia vuorovaikutus- ja viestintätaitoja sekä suomeksi että englanniksi
  • joustavaa ja aktiivista tiimityöskentelyotetta
  • oma-aloitteisuutta ja toimeen tarttumista

Kiinnostuitko? Lähetä CV:si ja työtehtävään kohdistettu hakemuskirjeesi rekrytointijärjestelmämme kautta 28.2.2018 mennessä. Hae pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Haluatko tietää lisää? Kysy mieltäsi askarruttavia asioita tamper. Kerromme ryhmässä hakuvinkkejä ja päivitämme tietoja hakujen etenemisaikataulusta. Voit myös soittaa Minnalleja kysyä lisää tehtävästä: Minna Vyyryläinen p. 040 302 4321, 7.2, 14.2 ja 20.2. klo 12-14.

 #teliakesä #VKD18