(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijä Pieksämäelle siivoustehtäviin
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.5.2020

Vietä kesäsi duunISSa! Etsimme KESÄTYÖNTEKIJÄÄ erilaisiin siivoustehtäviin Pieksämäelle.

Voit työskennellä meillä erilaisissa ylläpitosiivouksen tehtävissä - meillä on juuri sinulle sopivaa duunia tarjolla! Pieksämäelle haemme ylläpitosiivous tehtäviin reipasta ja motivoitunutta kesätyöntekijää osa-aikaiseen työsuhteeseen. Aikaisempaa kokemusta et tarvitse vaan asenne ratkaisee! koulutamme sinut perusteellisesti työtehtävään joten tarvitset vain uteliaisuutta uuden oppimiseen. Tarjoamme osa-aikaisen työn, n. 20h/ viikko mutta tunteja on mahdollista saada lisää loppukesästä ja työtä on mahdollista jatkaa kesän jälkeenkin. Kohteina ovat mm. toimistot sekä lääkäriasemat ja kohteiden sijainnin vuoksi oman auton käyttömahdollisuus on välttämätön.

Toivomme, että sinulla on hallussa kaksi asiaa: asenne - haluat aidosti tehdä töitä käsilläsi ja asiakaspalvelutaito - haluat tarjota maailman parasta palvelua asiakkaillemme. Mainitsethan hakemuksessasi myös mikäli sinulta löytyy aikaisempaa työkokemusta, hygieniapassi tai työturvallisuuskortti.

Kerrytä työkokemustasi kesäduunISSa ja ansaitse kesän rientoja tai syksyn säästöjä varten. Kesätyöntekijänä olet meille tärkeä tiimin jäsen ja perehdytämme sinut tehtävääsi. ISS Palvelut maksaa kiinteistöpalvelualan työehtosopimuksen mukaista palkkaa. Lähetä hakemuksesi viimeistään 7.6.2020 mennessä oheisen linkin kautta tai osoitteessa www.iss.fi.

Tunnelmia kesätyöpaikoistamme voit käydä katsomassa myös YouTubesta

Käytämme kesätyöhauissa sekä video- että puhelinhaastatteluja. Kummassakin näissä pärjäät reippaalla mielellä ja olemalla oma itsesi. Videohaastatteluun tulee kutsu sähköpostilla, joten muista seurata sähköpostiasi! Kaikissa mieltäsi askarruttavissa asioissa voit olla yhteydessä rekrytiimiimme sähköpostilla
osoitteeseen rekrytointi@iss.fi.

Olemme tänäkin vuonna mukana tarjoamassa Vastuullisia Kesäduuneja ympäri Suomen. Lue lisää Vastuullisesta kesäduunikampanjasta täältä


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä
työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Meidän
visiomme on tulla maailman parhaaksi palveluyritykseksi. Arvojamme ovat
rehellisyys, yrittäjyys, vastuu ja laatu. Nämä näkyvät innovointiin
kannustavana ilmapiirinä, joille laatu on intohimo ja rehellisyys toisten
kunnioittamista. Otamme vastuun siitä, mitä teemme, kenelle teemme ja mitä
lupaamme.