(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijä perintään
Vantaan Energia Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.1.2019

Haemme perintään kesätyöntekijää ajalle 2.5. – 30.8.2019. 

Työskentelet osana asiakaspalvelumme Laskutuspalvelu-tiimiä, osallistuen maksujärjestelyitä koskevien ulkoisen contact center toimijan help desk –kontaktien ja työpyyntöjen hoitamiseen sekä energiantoimitusten keskeytysten ja kytkentöjen käsittelyyn.

Toivomme, että olet esimerkiksi taloushallintoon tai oikeustieteeseen suuntautunut tradenomi- tai merkonomiopiskelija. Tehtävässä menestyminen edellyttää tarkkuutta, huolellisuutta, kykyä omaksua nopeasti uusia asioita sekä kykyä hoitaa vaativia asiakaspalvelutilanteita. Kaupallinen ja/tai asiakaspalvelualan työkokemus katsotaan eduksi. 

Jos haluat tehdä työtä, joka antaa energiaa sinulle ja muille, jätä hakemuksesi 24.2.2019 mennessä, alla olevan linkin kautta.

Psst. 
Hakiessasi tehtävää sinun tulee rekisteröityä, säilytäthän tunnuksesi huolella. Rekisteröitymisen avulla pääset kätevästi lähettämään hakemuksesi yhteen tai useampaan tehtävään kerralla, voit muokata hakemustasi tarvittaessa ilman että Sinun tarvitsee syöttää kaikkia tietoja uudelleen. Lisäksi tunnustesi avulla pääset katsomaan mitä olet lähettänyt meille, mihin paikkoihin olet hakenut ja vaikka päivittämään muuttuneen puhelinnumeron tai sähköpostiosoitteen.