(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijä palvelunhallinnan tuotekehitykseen
Telia Finland

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.2.2018

Houkuttaako rento, ammatillinen meininki? Tahdotko samalla kartuttaa tärkeitä taitoja tulevaa työuraasi varten?

Opi, kehity, naura ja luo tulevaisuutta kanssamme. Tule siis meille kesäduuniin kehittämään palvelunhallintaa Teknologiayksikköön Tampereelle ja vietä elämäsi kesä Telialla!

Kesätyöpaikka meillä tarkoittaa monelle räjähtävää lähtölaukausta koko uralle, sillä yli kolmasosa kesätyöntekijöistämme jatkaa työskentelyä meillä kesän jälkeenkin. Inspiroidu New Generation Telco -matkastamme ja varmista paikkasi ajoissa!

Tarjoamme kokoaikaista (38 h/vko) kesätyötä ajalle 1.5.-31.8.2018 Tampereelle.

Työskentelet Telian asiantuntija- ja liiketoimintapalveluista vastaavassa tiimissämme, jossa toimimme tarjoama- ja tuotehallinnan sekä tuotekehityksen parissa. Tulet osallistumaan kehityshankkeeseemme, jossa uudistamme verkottamisratkaisujen raportointipalvelua. Työ sisältää muun muassa tuotteiden ja verkkolaitteiden sekä erilaisten verkonhallintaan ja valvontaan käytettävien ohjelmistojen asennusta, testaamista ja dokumentointia sekä pieniä ohjelmointitehtäviä. Samalla opit verkkoteknologioista ja miten meillä toimitaan palvelukehityksen parissa.

Mitä tarjoamme

Kesän aikana pääset työskentelemään itsenäisesti ja vastuullisesti. Tukenasi toimii laaja joukko alan huippuosaajia niin tiimin sisällä kuin sidosryhmissä. Tulet kartuttamaan kesätöissä arvokasta osaamista tulevaa varten, mihin suuntaan urasi tulee kehittymäänkään. Tehtäväsi saattaa jatkua kesän jälkeenkin ja jos olet opintojesi loppuvaiheessa, saatat löytää itsellesi opinnäytetyöaiheenkin.

 Toivomme kesätyöntekijöiltämme

  • uteliaisuutta työskennellä uusimpien teknologioiden parissa
  • onnistumisen nälkää
  • sammumatonta janoa oppia uuttaja loistaa paikoin hektisessäkin arjessa
  • perustaidot verkoista, TCP/IP:stä ja myös SNMP:stä.
  • perustaidot eri käyttöjärjestelmistä: Windows, Linux.
  • optiona osaamista ohjelmoinnista (erilaiset scriptit) erityisesti Linux-ympäristössä.
  • teknilliseen tutkintoon tähtäävät olevat opinnot (Yliopisto tai AMK). Huom. lopputyö on mahdollinen!
  • sujuvat vuorovaikutus- ja viestintätaidot suomeksi ja englanniksi
  • kiinnostusta toimialaamme ja asiakkaitamme kohtaan

Esimiehesi

Esimiehenäsi toimii Helsingistä käsin Jani Koskinen, osastopäällikkö, joka nauttii tilanteista, joissa saa ihmiset työskentelemään yhdessä ja yrittämään parastaan kohti yhteistä päämäärää. Jania kiinnostaa erityisesti teknologian hyödyntäminen päivittäisessä elämässämme, mutta myös kaupalliset aspektit sen ympärillä.

Tampereella sinua tulee ohjaamaan Timo Ekholm, tuotekehityspäällikkö, joka on toiminut tutkimus- ja kehitystehtävissä yli 20 vuotta ja vuosien varrella ohjannut yli 20 kesätyöntekijää. Timo, toivoo että olet itsenäinen, tartut toimeen, uskallat kysyä apua, osaat konfiguroida verkkolaitteita (esim. kytkimet ja reitittimet), kysellä verkkolaitteilta asioita SNMP:llä ja toivoo, että pystyt myös ohjelmoimaan sekä asentamaan/ylläpitämään ohjelmistoja Linux-servereissä.

Kiinnostuitko? Lähetä raikas CV:si ja työtehtävään kohdistettu hakemuskirjeesi rekrytointijärjestelmämme kautta 28.2.2018 mennessä. Hae pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Haluatko tietää lisää? Kysy mieltäsi askarruttavia asioita Facebookissa Telian kesäduunit -ryhmässä. Kerromme ryhmässä hakuvinkkejä ja päivitämme tietoja hakujen etenemisaikataulusta. Voit myös soittaa Timolle tai Janille ja kysyä lisää tehtävästä arkisin klo 9-16: Timo Ekholm p. 040 555 8797 ja Jani Koskinen p. 040 302 6844.

 #teliakesä #VKD18