(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijä palvelujohtamiseen
Telia Finland

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.2.2018

Houkuttaako rento, ammatillinen meininki? Tahdotko samalla kartuttaa tärkeitä taitoja tulevaa työuraasi varten?

Opi, kehity, naura ja luo tulevaisuutta kanssamme. Tule siis meille kesäduuniin Service Management -tiimiin ja vietä elämäsi kesä Telialla!

Kesätyöpaikka meillä tarkoittaa monelle räjähtävää lähtölaukausta koko uralle, sillä yli kolmasosa kesätyöntekijöistämme jatkaa työskentelyä meillä kesän jälkeenkin. Inspiroidu New Generation Telco -matkastamme ja varmista paikkasi ajoissa!

Tarjoamme kokoaikaista (38 h/vko) kesätyötä ajalle 1.6.–31.8.2018 Helsinkiin.

Työskentelemme yksikössä, joka vastaa Telian IT:stä. Tiimimme vastaa IT kyvykkyyksistä, jotka mahdollistavat verkon ja IT palveluiden saumattoman käyttökokemuksen päästä päähän. Tuotamme palveluita moderneilla menetelmillä ja tekniikoilla asiakkaillemme ja loppukäyttäjille. Toimit osana DevOps tiimiä mikä vastaa Telian palveluhallinnasta sekä Helsinki Data Centerin (HDC) digitaalisesta toimitusjärjestelmästä.

Kesätyöpäiväsi saattaisi näyttää tältä

Tulet töihin liukuvasti klo 07.00-09.00 välillä aina klo 15.00-17.00 asti. Päivän aikana tehtäviisi saattaa kuulua uusien kyvykkyyksien speksausta, toteutusta ja testausta, ongelmien selvittämistä ja yhteistyötä kumppaniemme kanssa. Kehitämme myös osaamistamme jatkuvasti, joten päivään saattaa kuulua lisäksi valmennussessioita.

Mitä tarjoamme

Lupaamme, että kartutat kesätöissä arvokasta osaamista tulevaa varten. Mihin suuntaan urasi kehittyykään, on kesän aikana saamistasi ongelmanratkaisu- ja yhteistyötaidoista hyötyä ihan jokaisessa tulevassa työtehtävässäsi. Meillä on tunnetusti erinomainen henki talossa ja kesätyöntekijöistä hitsautuu usein tiivis ystäväporukka, jotka tapaavat toisiaan vuosienkin jälkeen. Jos olet opintojesi loppuvaiheessa, saatat kesän aikana löytää itsellesi opinnäytetyöaiheen tai tehtäväsi saattaa jatkua kesän jälkeenkin.

Toivomme kesätyöntekijöiltämme

  • kiinnostusta toimialaamme kohtaan sekä aitoa halua auttaa asiakasta
  • teknilliseen tai kaupalliseen tutkintoon tähtääviä opintoja
  • sammumatonta janoa oppia uuttaja kykyä omaksua uusia asioita nopeasti
  • teknistä osaamista, moderneista DevOps – työkaluista (esim. Jenkins)
  • sujuvia vuorovaikutus- ja viestintätaitoja sekä suomeksi että englanniksi
  • joustavaa ja aktiivista tiimityöskentelyotetta
  • oma-aloitteisuutta ja toimeen tarttumista

Kiinnostuitko? Lähetä raikas CV:si ja työtehtävään kohdistettu hakemuskirjeesi rekrytointijärjestelmämme kautta 28.2.2018 mennessä. Hae pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Haluatko tietää lisää? Kysy mieltäsi askarruttavia asioita Facebookissa Telian kesäduunit -ryhmässä. Kerromme ryhmässä hakuvinkkejä ja päivitämme tietoja hakujen etenemisaikataulusta. Voit myös soittaa Artolleja kysyä lisää tehtävästä: Arto Kiljunen p. 040 520 3232 22.-23.2 klo 14-16 ja 26.2. klo 12-14.

 #teliakesä #VKD18