(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijä palkkahallintopalveluihin
PwC

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.1.2020

Etsimme kesätyöntekijää palkkahallintopalveluihimme Helsingin Ruoholahteen.

Tule osaksi ammattitaitoista ryhmäämme tuottamaan kokonaisvaltaisia palkkahallinnon palveluita asiakasyrityksillemme. Asiakkaamme ovat pääasiassa ulkomaisia yhtiöitä tai näiden suomalaisia tytäryhtiöitä. Vaihteleviin työtehtäviisi kuuluu palkanlaskenta ja raportointi tiimikavereiden tukemana. Kommunikointi asiakkaiden kanssa tapahtuu pääosin englannin kielellä.

Mitä odotamme sinulta?

  • Opiskelet esimerkiksi tradenomin tai merkonomin tutkintoa.
  • Sinulla on sujuva suullinen ja kirjallinen englannin ja suomen kielen taito.
  • Käytännön kokemus palkkahallinnon tehtävistä yrityksen sisäisessä palkkahallinnossa, tili- tai tilintarkastustoimistossa tai palkkahallintopalveluihin erikoistuneessa yrityksessä katsotaan eduksi.

Lisäksi toivomme, että olet järjestelmällinen, vastuuntuntoinen ja tarkka. Aktiivinen ja innostunut asenne näkyy työskentelyssäsi ja haluat panostaa yhteistyöhön ja rentoon työilmapiiriin.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen kesätyöpaikan osaavassa ja kansainvälisessä asiantuntijaorganisaatiossamme 1.5. – 30.8.2020 väliseksi ajaksi. Kesän jälkeen on mahdollista jatkaa tuntitöitä samassa tiimissä.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 16.2.2020.

Lisätietoja tehtävästä antaa Harri Hirvonen tiistaisin 28.1., 4.2., 11.2., klo 16-18, puh. 050 337 8218 (tai harri.hirvonen@pwc.com).