(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijä palkkahallintoon
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.3.2020

Haemme Raumalle Contineo-konserniin REIPPAITA KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ palkkahallinnon avuksi.

Contineo Oy on suomalainen konserniyhtiö, joka tarjoaa koko valtakunnan kattavasti monipuolisia siivous-, kiinteistö- ja teollisuuspalveluja sekä asiakaslähtöisiä henkilöstöpalveluja. Konserni tarjoaa myös korkeatasoista urheiluviihdettä sekä erilaisia ravintola- ja tapahtumapalveluita. Contineo-konserniin kuuluvat seuraavat yritykset: RTK-Palvelu Oy, RTK-Henkilöstöpalvelu Oy, Rauman Lukko Oy sekä Helmiranta. Liity energiseen joukkoomme ja hae meille töihin jo tänään! https://www.contineo.fi/

Tehtäviisi kuuluvat erilaiset palkanlaskennan tehtävät, kuten henkilötietojen ylläpito, palkkakirjaukset, palkkahallinnon raportointirutiinit ja laskutusprosessin läpivienti.

Olet etsimämme henkilö, mikäli olet juuri suorittanut taloushallinnon tutkinnon tai opiskelet alaa. Hae rohkeasti mukaan dynaamiseen tiimiin ja isoon konserniin. Saat lisäksi mukavat työkaverit!

Työt alkavat kesälomien varmistuttua ja kestävät sopimuksen mukaan 1 – 3 kk. Palkkaus on Kiinteistöpalvelualan toimihenkilöitä koskevan työehtosopimuksen mukainen.

Jos koet tämän sinun mahdollisuudeksesi, hae paikkaa pikaisesti sillä haastattelemme jo hakuajan puitteissa. Hakemukset ainoastaan työnhakuilmoituksen kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 8 - 16 Jaana Koivumäki 044 765 7210.

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin, ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.