(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijä, Päiväoperaattori Porvoon jakeluterminaalille
Neste Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.1.2020

Etsimme parhaillaan Porvoon Jakeluterminaaliin kesätyöntekijää Päiväoperaattorin tehtäviin.

Työtehtäväsi kesän aikana

Kesätyösi vastuualueeisiin kuuluvat seuraavat tehtävät:

  • Säiliövaunujen lastaus junalastauksessa
  • Nestekaasulastauksien valvonta
  • Erilaisten kunnossapitotöiden valmistelu

Tehtävien kautta saat kokemusta Pohjoismaiden suurimman jakeluterminaalin toiminnasta ja pääset mukaan tiiviiseen yhteistyöhön maalogistiikan kanssa.

Menestyksen avaimet kesätyöhön

Halu oppia ja jakaa uusia ideoita ovat kesän menestyksen kulmakiviä. Arvostamme myös ihmisiä, joille turvallisuus ja vastuullisuus ovat osa ammattitaitoa.

Lisäksi näemme, että paras yhdistelmä opintoja, työkokemusta ja taitoja tässä tehtävässä on

  • Soveltuva koulutus tekniikan, kemian tai logistiikan alalta
  • Logistiikkaan liittyvien tietojärjestelmien hallinta
  • Joustavuus ja oma-aloitteisuus

Arvostamme myös

  • Asiakaspalveluhenkisyyttä
  • Yhteistyötaitoja

#SummerWithNeste

Meille on tärkeää, että kesätyö tukee opintojasi ja on arvokas tulevaisuuden urasi kannalta. Olemme sitoutuneet tarjoamaan sinulle kattavan perehdytyksen kesän alussa.


Järjestämme kesän aikana tapahtumia yhteistyön, verkostoitumisen ja Nesteen toiminnan kokonaisvaltaisen ymmärryksen parantamiseksi. Kokonaisuudessaan työmme yhdistää vastuullisuuden, yhteistyön ja halun kehittää ja uudistaa. Työskentely turvallisesti on meille kaikille tärkeää.

Kesätyön palkka määräytyy tehtävän vaativuuden, työn edellyttämien taitojen ja kokemuksen, sekä tehtävään valittavan osaajan opintokurssien sekä aiemman työkokemuksen mukaan.


Kesätyö ajoittuu touko-elokuulle 2020.


Tule ja tee mielekästä työtä yhteisössä, jonka suunta on eteenpäin!

Kesätyön rekrytointiprosessi sisältää esivalintavaiheessa mahdollisen video- tai puhelinhaastattelukierroksen, jota seuraa mahdollinen face to face -haastattelut Porvoossa jakeluterminaalilla. Hakemusten suuresta määrästä johtuen emme voi järjestää puhelinaikoja. Rekrytointiprosessiin liittyvät kysymykset käsitellään osoitteessa summerwithneste@neste.com.

Hae tehtävää viimeistään 16.2.2020. Liitä mukaan työhakemus ja ansioluettelo.

Porvoon jalostamo sijaitsee Kilpilahden teollisuusalueella noin 40 min ajomatkan päässä Helsingin keskustasta. Neste järjestää työntekijöilleen ilmaisia bussikuljetuksia Kilpilahteen pääkaupunkiseudulta sekä Porvoosta ja sen lähialueilta.

Tehtävään valitulta edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka saattaa sisältää huumausainetestauksen. Tehtävän vaatiessa valitusta henkilöstä tehdään tämän suostumuksella turvallisuusselvitys.