Kesätyöntekijä painepesuun
Personalhuset

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 4.6.2021

Haluatko kerätä arvokasta työkokemusta ja yhdistää samalla kesän, työn sekä lomailun? Toivotko voivasi jatkaa työskentelyä joustavasti vielä syksyllä? Meillä se onnistuu! Etsimme iloista, reipasta ja aktiivista kesätyöntekijää. Jos sinulla on asenne kohdallaan ja intoa tehdä töitä, olet etsimämme henkilö!

Haemme nyt PAINEPESIJÄÄ kesätöihin Honkajoelle.

Asiakkaamme toimii kiinteistöpalvelualalla. Heillä on tarjolla kesätöitä elintarviketehtaalla Honkajoella. Kesätyöntekijänä olet Personalhusetin työntekijä: meillä voit tehdä töitä elämäntilanteesi mukaan sekä kesällä että halutessasi muulloinkin.

Painepesijänä puhdistat elintarvikelaitoksen tuotannon tiloja ja koneita painepesumenetelmin. Tässä työssä tarvitset hyvää fyysistä kuntoa ja erinomaista asennetta. Töitä tehdään pääsääntöisesti arkisin ilta- ja yövuoroissa. Työt alkavat kesäkuussa ja kestävät kesän loppuun saakka. Mahdollisuuksien mukaan voit jatkaa myös syksyllä esimerkiksi opiskelujen ohella. Palkkaus on kiinteistöpalvelualan työehtosopimuksen mukaan palkkaryhmä 5.

Mitä sitten odotamme kesätyöntekijöiltämme? Me palkkaamme asennetta! Tärkeintä meille on reipas työotteesi, positiivinen asenteesi sekä halu oppia uutta. Osaamisellasi, koulutuksellasi, työkokemuksellasi, kielitaidollasi ja pätevyyksilläsi pääset vaikuttamaan siihen, millaisiin tehtäviin työllistyt. Hygieniapassi ja työturvallisuuskortti katsotaan eduksi. Teollisuusalueen ikäraja on 18 vuotta. Ennen työn aloitusta on esitettävä salmonellatodistus.

Tarjoamme kesätyöntekijöillemme erinomaisen palkan lisäksi konsulttiemme täyden tuen sekä kattavan perehdytyksen työtehtävään. Saat kerättyä kesän aikana arvokasta työkokemusta tulevaisuuden varalle ja kun syksy saapuu, olemme kiinnostuneita tarjoamaan sinulle arkeesi ja aikatauluihisi sopivia työvuoroja!

Tartu tilaisuuteen ja tule meille kesätöihin! Täytä hakemus linkin kautta mahdollisimman pian! Haluamme auttaa sinua matkalla kohti unelmiesi työtä, joten meitä kiinnostavat myös tulevaisuuden suunnitelmasi. Hakemuksia käsitellään jo hakuajalla, joten toimi nopeasti!

Personalhuset koostuu henkilöstöalan ammattilaisista, jotka auttavat niin yritysten HR-haasteiden ratkaisemisessa kuin työnhaussakin. Olemme yhdessä sisaryhtiömme Aalto Henkilöstöpalveluiden kanssa osa kansainvälistä OTIGA Groupia, joka on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot