(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijä, pääkaupunkiseutu
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2021

OP:n kesätyöhaku on käynnissä - hae mukaan jo tänään!

 

Tarjoamme jälleen tulevana kesänä noin 500 tulevaisuuden ammattilaiselle mahdollisuuden kehittää osaamistaan ammattilaistemme tukemana sekä kartuttaa arvokasta työkokemusta Suomen johtavassa finanssialan yrityksessä. Tule ilahduttamaan niin asiakkaidemme kuin henkilöstömme kesää, tarjolla on mielenkiintoisia ja monipuolisia kesätyötehtäviä eri alojen ja opintojen vaiheissa oleville opiskelijoille maanlaajuisesti.

 

Kesätyöntekijä, pääkaupunkiseutu

 

Pääkaupunkiseudun monipuolisen kesätyötarjontamme vuoksi olemme jakaneet kesätyötehtävät rooleittain:

 

  • Myynti, asiakaspalvelu ja taustatehtävät
  • Varallisuudenhoito
  • Markets
  • Lakiasiat
  • Taloushallinto
  • Kehittäminen ja Teknologiat
  • Muut kesätyötehtävät

 

Lisätietoa tehtäväroolien sisällöistä löydät kesätyösivustoltamme osoitteesta https://op-careers.fi/content/kesa/?locale=fi_FI. Tutustuthan mahdollisuuksiin ennen hakemista, sillä pääset kohdistamaan hakemuksesi juuri sinua kiinnostaviin kesätyörooleihin hakemuksen lähetyksen yhteydessä. Tarkennathan lisäksi hakemuskirjeessäsi, millaisista tehtävistä olet erityisesti kiinnostunut ja miten osaamisesi, opintosi sekä mahdollisesti aikaisempi työkokemuksesi tukevat sinua tehtävässä menestymisessä.

 

Kesätyöntekijöidemme työskentelyajankohdat ajoittuvat tyypillisesti touko-syyskuun väliselle ajalle. Tiedustelemme hakemuksen lähetyksen yhteydessä sinulle sopivan työskentelyjakson.

 

Etsimämme kesätyöntekijän tuntomerkit

 

Sovit joukkoomme, mikäli olet rohkea, innostunut ja oma-aloitteinen henkilö, ja sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot. Olet aidosti kiinnostunut finanssialasta sekä haluat oppia ja kehittää itseäsi jatkuvasti lisää, jonka me mahdollistamme sinulle perehdytyksen sekä tuen avulla.

 

Tulet työskentelemään meille tärkeimmän ja arvokkaimman asian, asiakkaidemme ja henkilöstömme, parissa päivittäin. Tämän vuoksi edellytämme sinulta positiivista ja tavoitteellista asennetta sekä halua tarjota loistavaa asiakaspalvelua niin sisäisesti kuin ulkoisestikin.

 

Monta hyvää syytä hakea!

 

Tulet työskentelemään tärkeänä osana työyhteisöämme ja tarjoamme sinulle vastuuta sekä kehitysmahdollisuuksia omien kykyjesi mukaan. Saat tilaisuuden kartuttaa arvokasta työkokemusta, osaamista ja työelämätaitoja ammattitaitoisen henkilöstömme tukemana, jotka sparraavat ja antavat sinulle palautetta arjessa. Pääset verkostoitumaan ja luomaan kontakteja tulevaa uraasi ajatellen, parhaimmassa tapauksessa me saamme sinusta pidempiaikaisen työkaverin! 

 

Näin hakuprosessimme etenee:

 

● Hae tehtävään lähettämällä hakemuksesi 31.1.2021 mennessä Hae nyt-painikkeen kautta.

● Olemme yhteydessä jatkotoimenpiteistä kaikkiin hakijoihin 17.2.2021 mennessä. Jatkoon valitut henkilöt kutsumme tehtäväkohtaisiin videohaastatteluihin, joihin hakijat vastaavat 21.2.2021 mennessä.

● Valitsemme finalistikandidaatit videohaastatteluiden perusteella helmi-maaliskuun vaihteessa ja infoamme mahdollisimman pikaisesti kaikki videohaastatteluvaiheessa mukana olleet hakijat jatkotoimenpiteistä.

● Haastattelemme finalistikandit maaliskuun aikana rekrytoivien esimiestemme toimesta ja ilmoitamme lopulliset valintapäätökset finalistikandidaateille mahdollisimman pikaisesti haastattelun jälkeen.

 

Tästä eteenpäin

 

Mikäli onnistuimme vakuuttamaan sinut siitä, että tätä mahdollisuutta ei kannata jättää väliin, hae tehtävään 31.1.2021 mennessä ”Hae nyt”-painikkeen kautta. Valitsethan hakemuksesi lähetyksen yhteydessä profiilillesi ”Näkyvyys kaikissa OP:n rekrytoinneissa”-vaihtoehdon.

 

Mikäli olet kiinnostunut useamman paikkakunnan kesätyötehtävistä, niin haethan jokaiseen tehtävään erikseen kohdistetulla hakemuksella. Jos mielessäsi on kysymyksiä meillä työskentelyyn tai kesätyötarjontaamme liittyen, niin OP:n rekrytiimi antaa sinulle mielellään lisätietoja puhelimitse 010 252 4627 (valinta 4) tai sähköpostitse rekry.hr-palvelut@op.fi.

 

Edellytämme alan normaalin käytännön mukaisesti kaikilta kesätyöntekijöiltämme täysi-ikäisyyttä ja tarkastamme valituilta henkilöiltä luottotiedot ja suositukset, joten liitäthän mielellään jo hakemukseesi suosittelijan yhteystiedot.

 

OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme.

 

#LI-JM1

#kesakeskus