Kesätyöntekijä, Oulu
OP

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 8.1.2021

OP:n kesätyöhaku on käynnissä - hae mukaan jo tänään!

Tarjoamme jälleen tulevana kesänä noin 500 tulevaisuuden ammattilaiselle mahdollisuuden kehittää osaamistaan ammattilaistemme tukemana sekä kartuttaa arvokasta työkokemusta Suomen johtavassa finanssialan yrityksessä.

Tule ilahduttamaan niin asiakkaidemme kuin henkilöstömme kesää, tarjolla on mielenkiintoisia ja monipuolisia kesätyötehtäviä eri alojen ja opintojen vaiheissa oleville opiskelijoille maanlaajuisesti.

Kesätyöntekijä, Oulu

Haemme Ouluun kesätyöntekijöitä Kehittäminen ja Teknologiat-alueelle sekä monipuolisiin myynnin ja asiakaspalvelun sekä niitä tukeviin taustatehtäviin rahoitus- ja vakuutustoiminnan puolelle.

Tarkennathan hakemuskirjeessäsi, millaisista tehtävistä olet erityisesti kiinnostunut ja miten osaamisesi, opintosi sekä mahdollisesti aikaisempi työkokemuksesi tukevat sinua tehtävässä onnistumisessa. Kesätyöntekijöidemme työskentelyajankohdat ajoittuvat tyypillisesti touko-syyskuun väliselle ajalle. Tiedustelemme hakemuksen lähetyksen yhteydessä sinulle sopivan työskentelyjakson.

Kehittäminen ja Teknologiat-alueemme kesätyöntekijät työskentelevät Junior Developer-roolissa, jossa työtehtävät koostuvat hieman tiimistä riippuen mm. ohjelmistotuotteen suunnittelusta ja koodaamisesta yhdessä tiimin kanssa, teknisen ketteryyden menetelmien ja työvälineiden kehittämisestä sekä osallistumisesta tuotannon ongelmien selvittämiseen ja korjaamiseen. OP:n kesädevaajana pääset työskentelemään op.fi:n ja OP Mobiilin parissa, joita käyttävät miljoonat asiakkaamme. Ympärilläsi tulee olemaan rautaisia alan ammattilaisia, jotka ovat valmiita sparrailemaan kanssasi ja nostamaan osaamistasi seuraavalle tasolle. Ylläpidämme ja parantelemme jo olemassa olevia rakenteita, mutta myös kehitämme paljon uutta, joten tarjolla olevia devaustehtäviä on laaja valikoima.

Toivomme sinulta aiempaa työkokemusta tai menestyksekästä harrastuneisuutta Java-koodauksesta, sillä se tulee olemaan yksi tärkeimpiä teknologioita kesäsi aikana. Lisäksi tulet hyötymään muiden meillä käytössä olevien teknologioiden osaamisesta (esim. React, AWS, Python, Scala, JavaScript & Ruby), modernien ohjelmistokehitysmenetelmien tuntemuksesta sekä sujuvasta suomen ja englannin kielitaidosta. Tuothan siis selkeästi jo CV:ssäsi esille mitä teknologioita olet käyttänyt, millaisia projekteja olet tehnyt ja mikä roolisi niissä on ollut. Rekrytointiprosessin aikana teetämme koodihaasteen hakijoille, jotka etenevät prosessissa haastatteluvaiheeseen.

Myynti, asiakaspalvelu ja taustatehtävät:

Myynti- ja asiakaspalvelutehtävissä kohtaamme asiakkaamme ammattimaisesti eri kanavissa varmistaen heille luotettavan ja ammattitaitoisen asiakaskokemuksen. Haemme asiakasrajapintaan tavoitteellisia, myynnillisiä ja rohkeita henkilöitä, jotka nauttivat asiakkaidemme kohtaamisista eri palvelukanavissa. Taustatehtävissä työskentelevät henkilöt tukevat ja tuottavat palveluita asiakasrajapinnassa työskenteleville henkilöille. Erityisesti vakuutuksen tehtäviin soveltuu monipuolinen tausta käsiteltävien asioiden laaja-alaisuuden vuoksi, joihin soveltuvia koulutustaustoja ovat niin opisto- kuin korkeakoulutasoiset kaupallisen, rakennusteknisen tai autoalan opinnot.

Etsimämme kesätyöntekijän tuntomerkit

Sovit joukkoomme, mikäli olet rohkea, innostunut ja oma-aloitteinen henkilö, ja sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot. Olet aidosti kiinnostunut finanssialasta sekä haluat oppia ja kehittää itseäsi jatkuvasti lisää, jonka me mahdollistamme sinulle perehdytyksen sekä tuen avulla.

Tulet työskentelemään meille tärkeimmän ja arvokkaimman asian, asiakkaidemme ja henkilöstömme, parissa päivittäin. Tämän vuoksi edellytämme sinulta positiivista ja tavoitteellista asennetta sekä halua tarjota loistavaa asiakaspalvelua niin sisäisesti kuin ulkoisestikin.

Monta hyvää syytä hakea!

Työskentelet tärkeänä osana työyhteisöämme ja tarjoamme sinulle vastuuta sekä kehitysmahdollisuuksia omien kykyjesi mukaan. Saat tilaisuuden kartuttaa arvokasta työkokemusta, osaamista ja työelämätaitoja ammattitaitoisen henkilöstömme tukemana, jotka sparraavat ja antavat sinulle palautetta arjessa. Pääset verkostoitumaan ja luomaan kontakteja tulevaa uraasi ajatellen, parhaimmassa tapauksessa me saamme sinusta pidempiaikaisen työkaverin!

Näin hakuprosessimme etenee:

● Hae tehtävään lähettämällä hakemuksesi 31.1.2021 mennessä Hae nyt-painikkeen kautta.

● Olemme yhteydessä jatkotoimenpiteistä kaikkiin hakijoihin 17.2.2021 mennessä. Jatkoon valitut henkilöt kutsumme puhelin- tai videohaastatteluihin ko. tehtävään sovellettavan esikarsintamenetelmän mukaisesti. Videohaastatteluiden vastaukset tulee toimittaa meille 21.2.2021 mennessä.

● Valitsemme finalistikandidaatit puhelin-/videohaastatteluiden perusteella helmi-maaliskuun vaihteessa ja infoamme mahdollisimman pikaisesti kaikki hakijat jatkotoimenpiteistä. Devaajille teetämme tässä kohtaa myös koodihaasteen, jotta näemme hieman tuottamaasi koodia. Saat palautteen koodihaasteesta maaliskuussa järjestettävissä finalistihaastattelussa.

● Haastattelemme finalistikandit maaliskuun aikana rekrytoivien esimiestemme toimesta ja ilmoitamme lopulliset valintapäätökset finalistikandidaateille mahdollisimman pikaisesti haastattelun jälkeen.

Tästä eteenpäin

Mikäli onnistuimme vakuuttamaan sinut siitä, että tätä mahdollisuutta ei kannata jättää väliin, hae tehtävään 31.1.2021 mennessä ”Hae nyt”-painikkeen kautta. Valitsethan hakemuksesi lähetyksen yhteydessä profiilillesi ”Näkyvyys kaikissa OP:n rekrytoinneissa”-vaihtoehdon.

Mikäli olet kiinnostunut useamman paikkakunnan kesätyötehtävistä, niin haethan jokaiseen tehtävään erikseen kohdistetulla hakemuksella. Jos mielessäsi on kysymyksiä meillä työskentelyyn tai kesätyötarjontaamme liittyen, niin OP:n rekrytiimi antaa sinulle mielellään lisätietoja puhelimitse 010 252 4627 (valinta 4) tai sähköpostitse rekry.hr-palvelut@op.fi.

Edellytämme alan normaalin käytännön mukaisesti kaikilta kesätyöntekijöiltämme täysi-ikäisyyttä ja tarkastamme valituilta henkilöiltä luottotiedot ja suositukset, joten liitäthän mielellään jo hakemukseesi suosittelijan yhteystiedot.

OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme.

 

 

#LI-JM1

#kesakeskus

 

#kesakeskus

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1412540
  • Tehtäväalue: IT
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.1.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Oulu