(Poistunut julkaisusta)

KESÄTYÖNTEKIJÄ OSTO JA VARASTONSUUNNITTELU
FläktGroup Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.2.2019

HALUATKO OPPIA OSTOA JA VARASTONSUUNNITTELUA PARHAASSA SEURASSA?

Etsimme sinua innokas opiskelija tai vasta valmistunut hankinnan ja/tai logistiikan osaaja. Tarjoamme sinulle mahdollisuutta kartuttaa työkokemustasi Logistiikkakeskuksessamme. Tule meille kesäharjoittelijaksi ostoon!

Odotamme sinulta halua oppia uutta ja olla osa tiimiä. Päätehtäviäsi ovat: varasto- ja tilausohjattavien lopputuotteiden ostaminen, oikeiden varastotasojen suunnittelu sekä läheinen yhteistyö myynnin ja asiakaspalvelun kanssa. Sinulla on tehtävään soveltuvaa koulutusta tai aiempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä. Toiminnanohjausjärjestelmien tuntemus ja kokemus oston työkaluista ovat sinulle etu. Osaat käyttää MS Officea, erityisesti Exceliä. Englannin kielen käyttö – niin kirjallinen kuin suullinenkaan – ei aiheuta sinulle kylmiä väreitä. Toivomme sinun olevan oma-aloitteinen ja innokas oppija, jolla on positiivinen asenne. Toivomme sinun olevan valmis aloittamaan työt kesäkuussa.

Tarjoamme sinulle haasteellisen ja monipuolisen tehtävän edistyksellisten ilmanvaihtotuotteiden parissa. Tarjoamme perusteellisen perehdytyksen. Lisäksi tarjolla on alan johtavan yrityksen ja loistavan ammattilaistiimin tuki, mikä auttaa sinua menestymään tehtävässäsi ja kehittymään ammattilaisena.

Lisätietoja tehtävistä antaa Customer Service and Supply Chain Manager Pertti Varjonen torstaina 28. helmikuuta klo 10-11 ja keskiviikkona 6. maaliskuuta klo 14-15. Soita Pertille numeroon 040 868 3249.

Mikset hakisi tehtävää jo tänään täyttämällä hakulomakkeen verkossa. Jos et ehdi tänään, niin haethan paikkaa viimeistään 10.3.2019.