(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijä, OP Turun Seutu
OP Turun seutu

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.1.2021

OP:n valtakunnallinen kesätyökampanja on jälleen käynnissä – hae mukaan jo tänään! 

 

Tarjoamme jälleen tulevana kesänä noin 500 tulevaisuuden ammattilaiselle mahdollisuuden kehittää osaamistaan ammattilaistemme tukemana sekä kartuttaa arvokasta työkokemusta Suomen johtavassa finanssialan yrityksessä.

 

Haemme tulevalle kesälle OP Turun Seudulle kesätyöntekijöitä ilahduttamaan niin asiakkaidemme kuin henkilöstömmekin kesää toimialueemme palvelupisteisiin.

 

Kesätyöntekijä, OP Turun Seutu
    
Tulet olemaan tärkeä osa työyhteisöämme ja työskentelemään meille tärkeimmän ja arvokkaimman asian äärellä, eli asiakkaidemme parissa monipuolisissa asiakaspalvelu- ja myyntitehtävissä info-, kassa- ja arjen pankkipalveluissamme. Neuvot asiakkaitamme palveluidemme käytössä, tarjoat heidän tarpeisiinsa sopivia pankki- ja vakuutuspalveluita sekä opastat osaamisesi mukaan myös haastavammissa tilanteissa. Kohtaat asiakkaamme ammattimaisesti niin kasvokkain, verkon kautta kuin puhelimitsekin. 

 

Lisäksi työtehtäväsi pitävät sisällään asiakkaiden kontaktointia puhelimitse tarjoten heille sopivia palveluita ja kartoittaen heidän tarpeitaan. Työtehtäväsi voivat vaihdella jopa päivän sisällä ja pääset kokeilemaan erilaisia rooleja asiakaspalvelu- ja myyntitehtävissä. 

 

Etsimämme kesätyöntekijän tuntomerkit

Sovit joukkoomme, mikäli olet rohkea, innostunut ja oma-aloitteinen henkilö, jolta löytyy hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot. Olet aidosti kiinnostunut finanssialasta sekä haluat oppia ja kehittää itseäsi jatkuvasti lisää, minkä me mahdollistamme sinulle perehdytyksen sekä tuen avulla. Parhaassa tapauksessa olet ehtinyt jo kartuttaa työkokemustasi asiakaspalvelu- tai myyntitehtävissä. Toivomme sinulta sujuvan suomen kielen taidon lisäksi hyvää englannin ja ruotsin kielen taitoa.

 

Haemme siis positiivisia ja tavoitteellisia tulevaisuuden finanssialan ammattilaisia, joilla on kiinnostusta ja innostunut asenne alaa kohtaan sekä halu tarjota loistavaa asiakaspalvelua.


Syitä miksi meille kannattaa hakea
Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä tekemään pankkityötä aidoimmillaan vaihtelevissa ja monipuolisissa asiakaspalvelutehtävissä sekä tilaisuuden kartuttaa arvokasta työkokemusta. Kollegaksi saat alan ammattilaisia, jotka perehdyttävät, tukevat ja sparraavat sinua arjessa. Pääset samalla verkostoitumaan ja luomaan kontakteja tulevaa uraasi ajatellen, parhaimmassa tapauksessa me saamme sinusta pidempiaikaisen työkaverin!


Käy tutustumassa myös kesäkampanjasivustoomme osoitteessa https://op-careers.fi/content/kesa/?locale=fi_FI, josta löydät lisätietoja OP:n tarjoamista monipuolisista kesätyömahdollisuuksista sekä kaikki avoimet kesätyötehtävämme.

 

Näin hakuprosessimme etenee:

● Hae tehtävään lähettämällä hakemuksesi 31.1.2021 mennessä Hae työpaikkaa-painikkeen kautta.

● Olemme yhteydessä jatkotoimenpiteistä kaikkiin hakijoihin 17.2.2021 mennessä. Jatkoon valitut henkilöt kutsumme videohaastatteluihin. 

● Valitsemme finalistikandidaatit videohaastatteluiden perusteella 26.2.2021 mennessä ja infoamme samalla kaikki videohaastatteluvaiheessa mukana olleet hakijat jatkotoimenpiteistä.

● Haastattelemme finalistikandit maaliskuun aikana ja ilmoitamme lopulliset valintapäätökset finalistikandidaateille 31.3.2021 mennessä.

● Työsuhde solmitaan lähtökohtaisesti touko- elokuulle, mutta olemme tarvittaessa valmiita joustamaan ja keskustelemaan ajankohdasta kanssasi.


Tästä eteenpäin

Mikäli sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävään tai meillä työskentelyyn liittyen, asiakkuus- ja myyntipäällikkö  Patrik Vikström vastaa niihin mielellään puh. 0406204614 (12.1.2021 klo 15-16, 19.1.2021 klo 9-10 ja 26.1.2021 klo 15-16) tai sähköpostitse patrik.vikstrom@op.fi. 

 

Jos puolestamme vakuutimme sinut jo siitä, että tätä mahdollisuutta ei kannata jättää väliin, hae tehtävään lähettämällä hakemuksesi 31.01.2021 mennessä Hae työpaikkaa-painikkeen kautta (https://op-careers.fi/job/Turku-Kes%C3%A4ty%C3%B6ntekij%C3%A4/640723601/). Ilmoitathan hakemuksessasi sinulle soveltuvan työskentelyajankohdan, onko sinulla autoa käytössäsi sekä onko sinun mahdollisuutta jatkaa syksyllä osa-aikatöissä.

 

Tarkastamme alan normaalin käytännön mukaisesti valituilta kesätyöntekijöiltä luottotiedot sekä suositukset, joten liitäthän mielellään jo hakemukseesi suosittelijan yhteystiedot. 

 

OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme.

 

OP Turun Seutu on yksi OP Ryhmän suurimmista osuuspankeista ja toimialueensa johtavia pankkeja. Taseemme on 4,4 miljardia euroa. Pankkimme palvelee Turun, Raision, Kaarinan, Naantalin ja Paraisten kaupunkien sekä Liedon, Ruskon ja Vehmaan kuntien alueella. Pankissamme työskentelee noin 200 finanssialan ammattilaista. Yksi arvoistamme on yhdessä menestyminen. Haluamme edustaa positiivista muutosvoimaa yhteisöissämme. Sen mukaisesti olemme aktiivisesti mukana kehittämässä paikallista ja alueellista elinvoimaisuutta.