(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijä, OP Tampere
OP Tampere

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.1.2021

OP Tampereen kesätyöhaku nyt auki - hae mukaan jo tänään!

Sinä tulevaisuuden ammattilainen, kiehtooko finanssiala? Etsimme riveihimme eri puolille toimialuettamme rohkeita, positiivisia ja oma-aloitteisia kesätyöntekijöitä – vaihtokaupassa saat mahtavat työkaverit sekä arvokasta työkokemusta ja verkostoa alan aallonharjalta.

 

Kesätyöntekijä, OP Tampere (Tampereen keskusta, Hervanta, Ylöjärvi, Hämeenkyrö, Nokia, Lempäälä)

 

Vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot kuuluvat vahvuuksiisi, ymmärrät asiakkaan merkityksen ja olet valmis tarttumaan työhön pankkimme toimipisteissä niin Tampereen keskustassa, Hervannassa, Ylöjärvellä, Hämeenkyrössä, Nokialla kuin Lempäälässä – suomen kielen lisäksi ainakin englanniksi. 

Tulet olemaan tärkeä osa työyhteisöämme ja työskentelemään meille tärkeimmän ja arvokkaimman asian äärellä, eli asiakkaidemme parissa monipuolisissa asiakaspalvelu- ja myyntitehtävissä info- ja kassapalveluissamme. Neuvot asiakkaitamme palveluidemme käytössä, tarjoat heidän tarpeisiinsa sopivia pankki- ja vakuutuspalveluita sekä opastat osaamisesi mukaan myös haastavammissa tilanteissa. Kohtaat asiakkaamme ammattimaisesti niin kasvokkain, verkon kautta kuin puhelimitsekin. Perehdytämme sinut tehtäviisi, ja työyhteisömme tukee sinua tilanteessa kuin tilanteessa.

Sovit joukkoomme, mikäli olet rohkea, innostunut ja oma-aloitteinen henkilö, jolta löytyy hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot. Olet aidosti kiinnostunut finanssialasta sekä haluat oppia ja kehittää itseäsi jatkuvasti lisää. Olet ehkä jo ehtinyt kartuttaa työkokemustasi asiakaspalvelu- tai myyntitehtävissä. 

Hae meille 7.2.2021 mennessä hae tehtävää -painikkeen kautta. Tutustu meihin, työmahdollisuuksiin ja uratarinoihin osoitteessa op-careers.fi. Lisätietoja saat puhelimitse HR-päällikkö Sanna Sassilta maanantaina 18.1. kello 13-14 ja torstaina 21.1. kello 10-11 numerossa 010 254 6206.


Luemme hakemuksia jo hakuaikana, joten toimi pian! Teemme haastattelut ja valinnat helmi-maaliskuussa ja ilmoitamme haun jatkosta maalis-huhtikuun aikana. Kesätyöt sijoittuvat toukokuulta elo-syyskuulle, joten ilmoitathan hakemuksessasi itsellesi soveltuvan ajanjakson. Alan normaalin käytännön mukaisesti tarkistamme valituilta kesätyöntekijöiltä luottotiedot sekä suositukset, joten liitäthän mielellään jo hakemukseesi suosittelijan yhteystiedot. Kesätyöntekijän tulee olla 18 vuotta täyttänyt.


OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme.

OP Tampere on yksi Suomen suurimmista Osuuspankeista ja toimialueensa johtavia pankkeja. Toimintamme perustuu vakaalle arvopohjalle, ihmisläheisyyteen, vastuullisuuteen ja yhdessä menestymiseen. Asiakasliiketoimintamme on noin 9 miljardia euroa, ja palvelemme asiakkaitamme noin 300 ammattilaisen voimin.