(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijä, OP Kymenlaakso (Kouvola)
OP Kymenlaakso

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.1.2021

Finanssiala tutuksi – tule meille kesätöihin!

 

OP Kymenlaakso tarjoaa vuosittain nuorille tulevaisuuden ammattilaisille mahdollisuuden kehittää osaamistaan ja kartuttaa arvokasta työkokemusta ammattitaitoisten kollegoiden tukemana. Haemme jälleen ilahduttamaan niin asiakkaidemme kuin henkilökuntamme arkea.

 

Finanssiala tutuksi –kesätyöntekijöitä Kouvolan toimipisteeseemme
    
Tulet olemaan tärkeä osa työyhteisöämme ja työskentelemään meille tärkeimmän ja arvokkaimman asian äärellä, eli asiakkaidemme parissa monipuolisissa asiakaspalvelu- ja myyntitehtävissä aula- ja kassapalveluissamme. Neuvot asiakkaitamme palveluidemme käytössä, tarjoat heidän tarpeisiinsa sopivia pankki- ja vakuutuspalveluita sekä opastat osaamisesi mukaan myös haastavammissa tilanteissa. Kohtaat asiakkaamme ammattimaisesti niin kasvokkain, verkon kautta kuin puhelimitsekin.

 

Menestyksen avaimet

 

Sovit joukkoomme, mikäli olet rohkea, innostunut ja oma-aloitteinen henkilö, jolta löytyy hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot. Olet aidosti kiinnostunut finanssialasta sekä haluat oppia ja kehittää itseäsi jatkuvasti lisää, minkä me mahdollistamme sinulle perehdytyksen sekä ammattitaitoisten kollegoiden tuen avulla. Parhaassa tapauksessa olet ehtinyt jo kartuttaa työkokemustasi asiakaspalvelu- tai myyntitehtävissä.  

 

Haemme siis positiivisia ja tavoitteellisia tulevaisuuden finanssialan ammattilaisia, joilla on innostunut asenne finanssialaa kohtaan ja halu tarjota loistavaa asiakaspalvelua. 


Monta hyvää syytä hakea!


Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä tekemään pankkityötä aidoimmillaan vaihtelevissa ja monipuolisissa asiakaspalvelutehtävissä sekä tilaisuuden kartuttaa arvokasta finanssialan työkokemusta. Kollegaksi saat alan ammattilaisia jotka tukevat, antavat palautetta ja sparraavat sinua arjessa. Pääset samalla verkostoitumaan ja luomaan kontakteja tulevaa uraasi ajatellen, parhaimmassa tapauksessa me saamme sinusta pidempiaikaisen työkaverin!

 

Käy tutustumassa myös kesäkampanjasivustoomme osoitteessa https://op-careers.fi/content/kesa/?locale=fi_FI, josta pääset tutustumaan tarkemmin OP:n tehtäviin uratarinoiden sekä videoiden muodossa.

 

Tästä eteenpäin

 

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä meillä työskentelyyn tai tehtävään liittyen, HR- ja viestintäjohtaja Susanne Vesala vastaa niihin mielellään puh. 040 738 6059. 

 

Jos puolestamme vakuutimme sinut jo siitä, että tätä mahdollisuutta ei kannata jättää väliin, hae tehtävään 28.2.2021 mennessä osoitteessa https://op-careers.fi  kertomalla meille motivaatiostasi ja osaamisestasi. 

 

Olemme yhteydessä jatkoon valittuihin hakijoihin maaliskuun aikana ja ilmoitamme kaikille hakijoille prosessin päättymisestä viimeistään maaliskuun aikana.

 

Tarkastamme alan normaalin käytännön mukaisesti valituilta kesätyöntekijöiltä luottotiedot sekä suositukset, joten liitäthän mielellään jo hakemukseesi suosittelijan yhteystiedot. 

 

OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme.

 

OP Kymenlaakso on OP Ryhmään kuuluva Osuuspankki, joka palvelee asiakkaitamme Haminassa, Kotkassa ja Kouvolassa. Luomme 102 000 asiakkaallemme ja koko maakunnallemme menestystä 130 asiantuntijan voimin. Kehitämme pankkiamme iloisessa ja reippaassa ilmapiirissä omistajajäsentemme, asiakkaidemme ja koko maakuntamme hyväksi.