(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijä Oosteriin
Smile Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.3.2019

Baarityöntekijä kesäksi rautatieasemalle Oosteriin

Ooster on viihtyisä ja tunnelmallinen viini- ja oluthuone Helsingin rautatieaseman Kauppakujalla. Oosterissa on tarjolla laadukas viini- ja olutvalikoima ja pientä suolaista syötävää. Kesäkaudella Ooster laajenee aurinkoisella terassilla Elielinaukion suuntaan ja terassi varustetaan työskentelymukavuutta lisäävällä Topboxilla.

Etsimme kesäkaudelle hyvällä asenteella varustettua baarityöntekijää työskentelemään Helsingin rautatieasemalla sijaitsevaan Oosteriin. Terassikausi korkataan huhtikuussa ja jatkuu aina syyskuuhun saakka.

Tehtävässä vastaat ravintolan myynnistä, asiakaspalvelusta, siisteydestä sekä tärkeimpänä tietenkin asiakkaiden viihtyvyydestä. Palvelet asiakkaita hymy huulilla ja työotteesi on oma-aloitteinen ja aktiivinen.  

Pääset mahdollisuuksien mukaan työskentelemään satunnaisesti myös muissa Avecran Helsingin rautatieaseman ravintolayksiköissä, joten kahta samanlaista päivää ei varmasti tule eteen.

Edellytämme hakijoilta:

  • aikaisempaa kokemusta ravintola-alalta
  • anniskelu- ja hygieniapassia
  • myyntihenkisyyttä, rempseää otetta ja joustavuutta
  • positiivista asennetta

Rautatieaseman ravintolat ovat avoinna maanantaista sunnuntaihin, vuoden ympäri. Ooster on avoinna klo 12.00-01.00 välillä, toivomme valmiutta työskennellä eri vuoroissa. 

Tarjoamme mielenkiintoisen työtehtävän sekä MaRaVa tessin mukaisen palkkauksen. 

Lisätietoa & kyselyt:

Susanna Jaatinen
Henkilöstökonsultti
Smile Henkilöstöpalvelut
susanna@smilepalvelut.fi
p. 046 9211 220