Kesätyöntekijä Oosteriin
Smile Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2019

Baarityöntekijä kesäksi rautatieasemalle Oosteriin

Ooster on viihtyisä ja tunnelmallinen viini- ja oluthuone Helsingin rautatieaseman Kauppakujalla. Oosterissa on tarjolla laadukas viini- ja olutvalikoima ja pientä suolaista syötävää. Kesäkaudella Ooster laajenee aurinkoisella terassilla Elielinaukion suuntaan ja terassi varustetaan työskentelymukavuutta lisäävällä Topboxilla.

Etsimme kesäkaudelle hyvällä asenteella varustettua baarityöntekijää työskentelemään Helsingin rautatieasemalla sijaitsevaan Oosteriin. Terassikausi korkataan huhtikuussa ja jatkuu aina syyskuuhun saakka.

Tehtävässä vastaat ravintolan myynnistä, asiakaspalvelusta, siisteydestä sekä tärkeimpänä tietenkin asiakkaiden viihtyvyydestä. Palvelet asiakkaita hymy huulilla ja työotteesi on oma-aloitteinen ja aktiivinen.  

Pääset mahdollisuuksien mukaan työskentelemään satunnaisesti myös muissa Avecran Helsingin rautatieaseman ravintolayksiköissä, joten kahta samanlaista päivää ei varmasti tule eteen.

Edellytämme hakijoilta:

  • aikaisempaa kokemusta ravintola-alalta
  • anniskelu- ja hygieniapassia
  • myyntihenkisyyttä, rempseää otetta ja joustavuutta
  • positiivista asennetta

Rautatieaseman ravintolat ovat avoinna maanantaista sunnuntaihin, vuoden ympäri. Ooster on avoinna klo 12.00-01.00 välillä, toivomme valmiutta työskennellä eri vuoroissa. 

Tarjoamme mielenkiintoisen työtehtävän sekä MaRaVa tessin mukaisen palkkauksen. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä!

Lisätietoa & kyselyt:

Susanna Jaatinen
Henkilöstökonsultti
Smile Henkilöstöpalvelut
susanna@smilepalvelut.fi
p. 046 9211 220


Smile Henkilöstöpalvelut Oy on vuonna 2002 perustettu henkilöstöpalveluyritys, joka tarjoaa henkilöstövuokrauspalveluja mm. ravintola-alan, rakentamisen, teollisuuden, logistiikan, kunnossapidon sekä terveydenhuoltoalan tarpeisiin. Smile tarjoaa myös suorarekrytointipalvelua ja koulutusta. Yhtiö on yksi Suomen suurimmista henkilöstöpalveluyrityksistä. Se välittää työvoimaa yli neljälle sadalle asiakkaalle ympäri Suomen ja työllistää kuukausittain noin 8 000 osaajaa. Smile haluaa Ilon kautta töihin -sloganinsa mukaisesti parantaa suomalaista työelämää ja kehittää koko henkilöstövuokraustoimialaa. Smile Henkilöstöpalvelut Oy on ravintola-alan pörssiyhtiö Restamax Oyj:n tytäryhtiö. www.smilepalvelut.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1233252
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 28.2.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Uusimaa, Helsinki