(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijä: Online-tuottaja (Helsinki)
Elisa Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.1.2020

Oletko kiinnostunut online mediasta? Haluatko tuottaa sisältöä sosiaaliseen mediaan ja web-sivuille?   Miltä kuulostaa mahdollisuus kehittyä innostavassa tiimissä ja jatkuvasti kehittyvässä digitaalisessa viestintäympäristössä?

Haemme kesäksi ONLINE-TUOTTAJAA Elisan web-sivujen ja sosiaalisten median kanavien toimenpiteisiin.

Osallistut tiimissämme elisa.fi ja sosiaalisen median kanavien sisällöntuotantoon, julkaisun koordinointiin ja kanavien käytön analysointiin sekä niiden rutiineihin. Työssä tulet oppimaan sosiaalisen median keskeiset työkalut ja kanavat: Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn, YouTube. Tehtävään voi sisältyä myös elisa.fi-kehitykseen osallistumista riippuen digitaalisen tuotannon osaamisestasi.

Tehtävässä toimitaan yhteistyössä oman yksikön, liiketoiminnan ja mediatoimiston kanssa sosiaalisen median toimenpiteissä. Vastuullamme on myös koordinoida keskitetysti sosiaalisen median julkaisuja Elisassa. Työpaikkasi on Helsingin Pasilassa ja tehtävän kesto on toukokuun puolivälistä elokuun loppuun.

Mitä odotamme sinulta, jotta pärjäisit ja viihtyisit tehtävässä?

  • Innostut hyvän sisällön luomisesta 
  • Kokemusta digitaalisesta viestinnästä tai sosiaalisesta mediasta 
  • Kykyä kääntää tieto asiakaslähtöiseksi ja kohderyhmää puhuttelevaksi sisällöksi 
  • Kykyä tuottaa ensiluokkaista sisältöä online-kanaviin 
  • Hyvät viestintä- ja verkostoitumistaidot sekä paineensietokykyä 
  • Tehtävään soveltuvaa kaupallista koulutusta (AMK) 
  • Hyvää englannin kielen kirjallista ja suullista taitoa 
  • Kokemusta digitaalisista sisällöntuotannon työkaluista ja some-platformeista
  • Kiinnostusta tulosten optimointiin sosiaalisen median markkinoinnissa 
  • Google Analytics osaamista

Me Elisalla innostamme toisiamme tekemään parhaansa, laitamme itsemme likoon ja pidämme pientä pilkettä silmäkulmassa. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä kehittymään sosiaalisen median sisällöntuotannon ammattilaisena vastuullisessa ja itsenäisessä roolissa. Meillä joustavuus ja vastuu ovat tärkeitä, ja panostamme kovasti työntekijöidemme viihtyvyyteen ja hyvinvointiin. Täällä pääset oppimaan ja haastamaan itseäsi rennossa ja asiantuntevassa tiimissä.

Kiinnostuitko? Voit kysyä lisätietoja Marikalta (Marika Majamäki, marika.majamäki@elisa).

Tehtävässä toimiminen vaatii täysi-ikäisyyttä ja moitteettomia luottotietoja. Laita hakemusta tulemaan, lähetä samalla videotervehdys ja kerro siinä lisää itsestäsi ja pääsemme mahdollisesti jatkamaan keskusteluja haastatteluiden merkeissä.