(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijä Nokian & Pirkkalan varastolle
Neste Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.1.2020

Etsimme parhaillaan kesätyöntekijää Nokian & Pirkkalan varastolle.

Työtehtäväsi kesän aikana:

Kesätyötehtäviisi kuuluvat viheralueiden hoito, varaston rakennusten ja rakenteiden huoltomaalaukset sekä operaattorin avustaminen huolto- ja kunnossapitotöissä.

Menestyksen avaimet kesätyöhön

Halu oppia ja jakaa uusia ideoita ovat kesän menestyksen kulmakiviä. Arvostamme myös ihmisiä, joille turvallisuus ja vastuullisuus ovat osa ammattitaitoa.

Lisäksi näemme, että opinnot tekniikan alalta tai kiinnostus tekniikan alaa kohtaan auttavat menestymään tehtävässä.

#SummerWithNeste

Meille on tärkeää, että kesätyö tukee opintojasi ja on arvokas tulevaisuuden urasi kannalta. Olemme sitoutuneet tarjoamaan sinulle kattavan perehdytyksen kesän alussa.

Järjestämme kesän aikana tapahtumia yhteistyön, verkostoitumisen ja Nesteen toiminnan kokonaisvaltaisen ymmärryksen parantamiseksi. Kokonaisuudessaan työmme yhdistää vastuullisuuden, yhteistyön ja halun kehittää ja uudistaa. Työskentely turvallisesti on meille kaikille tärkeää.

Kesätyön palkka määräytyy tehtävän vaativuuden, työn edellyttämien taitojen ja kokemuksen, sekä tehtävään valittavan osaajan aiemman työkokemuksen mukaan.

Kesätyö ajoittuu touko-elokuulle 2020.

Tule ja tee mielekästä työtä yhteisössä, jonka suunta on eteenpäin!

Kesätyön rekrytointiprosessi sisältää esivalintavaiheessa mahdollisen video- tai puhelinhaastattelukierroksen, jota seuraa mahdollinen face to face -haastattelut Pirkkalassa. Hakemusten suuresta määrästä johtuen emme voi järjestää puhelinaikoja. Rekrytointiprosessiin liittyvät kysymykset käsitellään osoitteessa summerwithneste@neste.com.

Hae tehtävää viimeistään 16.2.2020. Liitä mukaan työhakemus ja ansioluettelo.

Tehtävään valitulta edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää huumausainetestauksen. Tehtävän vaatiessa valitusta henkilöstä tehdään tämän suostumuksella turvallisuusselvitys.