(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijä myyntitehtäviin
Barona Kauppa Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.5.2019

Haemme suurelle ja kansainväliselle, yli 200 vuoden kokemuksen omaavalle vakavaraiselle asiakasyrityksellemme sisämyyjää Vantaalle.

Tehtävässä toimit myynnin rajapinnassa, vastaat asiakkaiden kyselyihin tuotteisiin-, hintoihin- ja saatavuuteen liittyvissä asioissa. Palvelet asiakkaita puhelimitse sekä sähköpostitse, otat tilauksia vastaan ja viet niitä sujuvasti eteenpäin järjestelmissä. Kommunikoit tehokkaasti asiakkaiden ja sisäisen organisaation kanssa sekä varmistat tilauksiin liittyvät aikataulut.

Haemme myyntihenkistä, toimeen tarttuvaa ja myös itsenäiseen työhön kykenevää henkilöä. Aikaisemmasta teknisen myynnin kokemuksesta voi olla sinulle hyötyä, mutta olennaista on halu oppia ja rohkeus tarttua asiakkaiden asioihin. Olet palveluhenkinen ja omaat hyvät vuorovaikutus- ja asiakaspalvelutaidot. Sinulla tulee olla nykyaikaiset IT-taidot, aikaisempi kokemus SAP:n käytöstä luetaan eduksesi. Yritys on kansainvälinen, joten kommunikoit suomen kielen lisäksi sujuvasti myös englanniksi.

Työ voi alkaa heti sopivan henkilön löytyessä ja haemme henkilöä alustavasti elokuun loppuun saakka kestävään työsuhteeseen. Työ on kokopäiväinen ja tapahtuu toimistotyöaikaan. Työsuhteesi solmitaan Baronan kanssa. Mikäli kiinnostuit, niin hae tehtävää, paikka pyritään täyttämään pikaisesti.

Työpaikka sijaitsee Jumbon läheisyydessä. Jos jokin asia jäi askarruttamaan, niin ota yhteyttä!