Kesätyöntekijä myyntireskontaan
Finavia Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.2.2019

Hoidamme Finavian talouspalvelussa keskitetysti Finavian ja sen tytäryhtiöiden taloushallintoon liittyviä tehtäviä kolmen tiimin voimin.

Haemme Saatavien hallinta -tiimiimme kesä-elokuuksi
myyntireskontran kesätyöntekijää

Kesätyöntekijänä tehtäviisi kuuluu monipuolisesti erilaiset myyntireskontraan ja perintään liittyvät tehtävät.
Toivomme joustavuutta ja hyviä tiimityöskentelytaitoja. Sinulla on jo kokemusta taloushallinnon, varsinkin myyntireskontran tehtävistä, hyvät tietotekniset valmiudet ja opiskelet kaupallisten opintojen parissa. Hahmotat asiakokonaisuuksia ja syy-yhteyksiä, mutta arvostat myös pieniä yksityiskohtia. Olet oma-aloitteinen ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja haluat tuottaa erinomaista asiakaskokemusta sisäisille ja ulkoisille asiakkaillemme. Tulet toimeen myös englannin kielellä.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittymiseen ainutlaatuisessa työskentely-ympäristössämme, hyvät työsuhde-edut sekä mukavat ja ammattitaitoiset työkaverit. Työpisteesi sijaitsee Vantaalla, Pohjois-Euroopan parhaaksi valitun lentoaseman kupeessa.
<!-- end ngIf: job.data.jobDescription --> <!-- ngIf: job.data.otherOrContactInformation --> <!-- ngIf: job.data.organizationDesc -->

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1231658
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Vantaa
  • Lisätietoja antaa: Lisätietoja tehtävästä antaa laskutuspäällikkö Laila Suomalainen 26.2 klo 13-16 sekä 27.2. klo 14-16, puh 0400 575 005.