(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijä, myyntineuvottelija
OP Koti Lounaismaa

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.1.2020

OP:n kesätyöhaku on jälleen auki – hae mukaan jo tänään!

 

Tarjoamme jälleen ensi kesänä noin 500 tulevaisuuden ammattilaiselle mahdollisuuden kehittää osaamistaan ammattilaistemme tukemana sekä kartuttaa arvokasta työkokemusta Suomen johtavassa finanssialan yrityksessä.

Haemme tulevalle kesälle yhtä kesätyöntekijää ilahduttamaan niin asiakkaidemme kuin henkilöstömmekin kesää Salon konttorillemme.

 

Kesätyöntekijä, OP Koti Lounaismaa

                                             

Haemme OP Koti –tiimiimme Salon konttorille kesätyöntekijää. Tulet olemaan tärkeä osa työyhteisöämme ja työskentelemään meille tärkeimmän ja arvokkaimman asian äärellä, eli asiakkaidemme parissa. Työtehtäväsi painottuvat vuokranvälitykseen ja myyntineuvottelijan tehtäviin. Monipuolinen ja vaihteleva työnkuvasi on mukaansatempaava yhdistelmä asiakkaiden tapaamisia niin kasvokkain, verkon kautta kuin puhelimitsekin.

 

Menestyksen avaimet

Sovit joukkoomme, mikäli olet myynnillinen, rohkea, innostunut ja oma-aloitteinen henkilö, jolta löytyy hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot. Viestit sujuvasti niin kirjallisesti kuin suullisestikin suomeksi ja tarvittaessa englanniksi. Olet aidosti kiinnostunut kiinteistönvälitys-alasta ja sinulla on kokemusta myynnistä ja asiakaspalvelusta. Kokemus kiinteistönvälityksestä tai vuokranvälityksestä on sinulle eduksi, mutta ei edellytys, sillä tarjoamme kattavan perehdytyksen tehtävään. Edellytämme vähintään 18 vuoden ikää ja oman auton käyttöä, sillä tehtävä edellyttää joustavaa liikkumista Salon talousalueella.

 

Monta hyvää syytä hakea!

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä tekemään monipuolista työtä kiinteistönvälityksessä ja vuokranvälityksessä sekä oppimaan uutta. Teemme tiivistä yhteistyötä eri tahojen sekä tietysti OP Lounaismaa –pankin kanssa. Kollegaksi saat alan ammattilaisia, jotka tukevat, antavat palautetta ja sparraavat sinua arjessa. Pääset samalla verkostoitumaan ja luomaan kontakteja tulevaa uraasi ajatellen, parhaimmassa tapauksessa me saamme sinusta pidempiaikaisen työkaverin!

Käy tutustumassa myös kesäkampanjasivustoomme osoitteessa https://op-careers.fi/content/kesa/?locale=fi_FI, josta löydät lisätietoja OP:n tarjoamista monipuolisista kesätyömahdollisuuksista sekä kaikki avoimet kesätyötehtävämme.

 

Tästä eteenpäin

Mikäli sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävään tai meillä työskentelyyn liittyen, henkilöstöpäällikkö Ritva Näsi-Huovinen vastaa niihin mielellään puh. 044 770 1205 tai sähköpostitse ritva.nasi-huovinen@op.fi

Jos puolestamme vakuutimme sinut jo siitä, että tätä mahdollisuutta ei kannata jättää väliin, hae tehtävään 2.2.2020 mennessä oheisen Hae -painikkeen kautta ja kerro meille motivaatiostasi ja osaamisestasi. Haemme kesätyöntekijää touko-syyskuulle, ilmoitathan hakemuksessasi sinulle soveltuvan työskentelyajankohdan sekä onko sinulla auto käytössäsi.

 

Olemme yhteydessä jatkoon valittuihin hakijoihin helmi-maaliskuun aikana ja ilmoitamme kaikille hakijoille prosessin päättymisestä viimeistään maalis-huhtikuun aikana.

Tarkastamme alan normaalin käytännön mukaisesti valituilta kesätyöntekijöiltä luottotiedot sekä mahdolliset suositukset, joten liitäthän mielellään jo hakemukseesi suosittelijan yhteystiedot.