(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijä MTK:n ympäristö ja maankäyttöryhmään
MTK ry

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.1.2021

Haemme MTK:n ympäristö ja maankäyttö -ryhmään Helsinkiin 

kesätyöntekijää


MTK:n ympäristö ja maankäyttö-ryhmä vastaa maa- ja metsätaloussektoreiden ympäristö-, ilmasto-, luonnonsuojelu- ja maankäyttöasioiden edunvalvonnasta kansallisella ja EU-tasolla sekä kansainvälisesti. Ympäristö ja maankäyttö-ryhmä huolehtii maatalous- ja metsäyrittäjien toimintaedellytyksistä ympäristö-, ilmasto- ja maankäyttöpolitiikassa ja -lainsäädännön valmistelussa. Ryhmän tehtäviin kuuluu jäsenten neuvonta ympäristö- ja maapoliittisissa kysymyksissä sekä viestintä 


Ympäristö ja maankäyttö -ryhmän kesätyöntekijänä
osallistut edunvalvontaan osana yksikön päivittäistoimintaa. Tehtäviisi kuuluu mm. erilaisia tiedon hankintaan, raportointiin ja edunvalvonnan tukemiseen liittyviä tehtäviä. Tehtävän sisältö voi painottua osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan. Harjoittelijana pääset myös mukaan vaikuttamaan kansalliseen ja EU:n ympäristö- ja ilmastopolitiikkaan sekä maankäytön suunnitteluun. Ensisijaisesti haemme opintojen loppuvaiheessa olevaa korkeakouluopiskelijaa tai voit olla vastavalmistunut. Perehtyneisyys käytännön maa- ja metsätalouteen katsotaan eduksi.


Sinulta odotamme
-  intoa perehtyä edunvalvontatyöhön sekä organisaatiomme ajankohtaisiin aiheisiin 
-  kiinnostusta osallistua aktiivisesti alan keskusteluun ja tuoda keskusteluun tuoreita näkökulmia ja osaamistasi
-  halua oppia uutta ja kehittyä asiantuntijana 
-  hyviä vuorovaikutus- ja viestintätaitoja, myös somekanavissa
-  aloitteellista ja itsenäistä työskentelytapaa
-  hyvää suomen ja englannin kielen taitoa
-  tehtävään soveltuvaa opiskelutaustaa.


Tarjoamme sinulle näköalapaikan suomalaisen maaseudun asioiden ja elinkeinojen edistämiseen sekä mahdollisuuden tutustua mielenkiintoiseen ja monipuoliseen edunvalvontatyöhön. Työssäsi tukena on osaava ja työstään innostunut työyhteisö ja saat mahdollisuuden kehittyä meillä asiantuntijana osana asiantuntijayhteisöämme. 

Kiinnostuitko? Lue meistä ja toiminnastamme lisää www.mtk.fi ja jätä hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 28.2. mennessä osoitteessa www.mtk.fi/rekry.  Työt alkavat touko-kesäkuussa ja kestävät noin 3 kuukautta.