Kesätyöntekijä MTK:n ympäristö- ja maankäyttöryhmään
MTK ry

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.1.2020
Haemme MTK:n ympäristö ja maankäyttö -ryhmään Helsinkiin
 
kesätyöntekijää
 

MTK:n ympäristö ja maankäyttö-ryhmä vastaa maa- ja metsätaloussektoreiden ympäristö-, ilmasto-, luonnonsuojelu- ja maankäyttöasioiden edunvalvonnasta kansallisella ja EU-tasolla sekä kansainvälisesti. Ympäristö ja maankäyttö-ryhmä huolehtii maatalous- ja metsäyrittäjien toimintaedellytyksistä ympäristö-, ilmasto- ja maankäyttöpolitiikassa ja -lainsäädännön valmistelussa. Ryhmän tehtäviin kuuluu jäsenten neuvonta ympäristö- ja maapoliittisissa kysymyksissä sekä viestintä
 
 
Ympäristö ja maankäyttö -ryhmän kesätyöntekijänä
osallistut edunvalvontaan osana yksikön päivittäistoimintaa. Tehtäviisi kuuluu mm. erilaisia tiedon hankintaan, raportointiin ja edunvalvonnan tukemiseen liittyviä tehtäviä. Tehtävän sisältö voi painottua osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan. Harjoittelijana pääset myös mukaan vaikuttamaan kansalliseen ja EU:n ympäristöpolitiikkaan sekä maankäytön suunnitteluun. Ensisijaisesti haemme opintojen loppuvaiheessa olevaa korkeakouluopiskelijaa tai voit olla vastavalmistunut.

Sinulta odotamme
-  intoa perehtyä edunvalvontatyöhön sekä organisaatiomme ajankohtaisiin aiheisiin
-  kiinnostusta osallistua aktiivisesti alan keskusteluun ja tuoda keskusteluun tuoreita näkökulmia ja osaamistasi
-  halua oppia uutta ja kehittyä asiantuntijana
-  hyviä vuorovaikutus- ja viestintätaitoja, myös somekanavissa
-  aloitteellista ja itsenäistä työskentelytapaa
-  hyvää suomen ja englannin kielen taitoa
-  tehtävään soveltuvaa opiskelutaustaa.

Tarjoamme
sinulle näköalapaikan suomalaisen maaseudun asioiden ja elinkeinojen edistämiseen sekä mahdollisuuden tutustua mielenkiintoiseen ja monipuoliseen edunvalvontatyöhön. Työssäsi tukena on osaava ja työstään innostunut työyhteisö ja saat mahdollisuuden kehittyä meillä asiantuntijana osana asiantuntijayhteisöämme. Työpisteesi on vasta uusituissa toimistotiloissamme Helsingin ydinkeskustassa.
 
Kiinnostuitko? Lue meistä ja toiminnastamme lisää www.mtk.fi ja jätä hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 28.2. mennessä osoitteessa www.mtk.fi/rekry.  Työt alkavat touko-kesäkuussa ja kestävät noin 3 kuukautta.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot