(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijä MTK:n metsälinjalle
MTK ry

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.1.2021

Haemme MTK:n metsälinjalle Helsinkiin 
kesätyöntekijää


MTK:n metsälinja edistää perhemetsien kestävää hoitoa ja käyttöä sekä huolehtii suomalaisten perhemetsänomistajien edunvalvonnasta niin kotimaassa kuin kansainvälisesti. 


Metsälinjan kesätyöntekijänä 
osallistut metsäedunvalvontaan osana yksikön päivittäistoimintaa. Tehtäviisi kuuluu erilaisia tiedon hankintaan, raportointiin ja edunvalvonnan tukemiseen liittyviä tehtäviä. Tehtävän sisältö voi painottua osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan. Ensisijaisesti haemme opintojen loppuvaiheessa olevaa korkeakouluopiskelijaa tai voit olla vastavalmistunut. Harjoittelijan tehtävä mahdollistaa myös opinnäytetyön tekemisen.


Sinulta odotamme
• intoa perehtyä edunvalvontatyöhön sekä organisaatiomme ajankohtaisiin aiheisiin 
• kiinnostusta osallistua aktiivisesti alan keskusteluun ja tuoda keskusteluun tuoreita näkökulmia ja osaamistasi
• halua oppia uutta ja kehittyä asiantuntijana 
• hyviä vuorovaikutus- ja viestintätaitoja, myös somekanavissa
• aloitteellista ja itsenäistä työskentelytapaa
• hyvää suomen ja englannin kielen taitoa
• tehtävään soveltuvaa opiskelutaustaa.


Tarjoamme sinulle näköalapaikan suomalaisen maaseudun asioiden ja elinkeinojen edistämiseen sekä mahdollisuuden tutustua mielenkiintoiseen ja monipuoliseen edunvalvontatyöhön. Työssäsi tukena on osaava ja työstään innostunut työyhteisö ja saat mahdollisuuden kehittyä meillä asiantuntijana osana asiantuntijayhteisöämme. 

 

Kiinnostuitko? Lue meistä ja toiminnastamme lisää www.mtk.fi ja jätä hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 28.2. mennessä osoitteessa www.mtk.fi/rekry.  Työt alkavat touko-kesäkuussa ja kestävät noin 3 kuukautta.