(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijä MTK:n maatalouslinjalle
MTK ry

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.1.2021

 Haemme MTK:n maatalouslinjalle Helsinkiin 
 
kesätyöntekijää
 
 
MTK:n maatalouslinja vastaa maatalousyrittäjien edunvalvonnasta niin kotimaassa kuin kansainvälisestikin. Maatalouslinja huolehtii maatalousyrittäjien toimintaympäristöstä maatalouspolitiikan ja markkinoiden osalta. Linjan tehtäviin kuuluu myös elintarvikemarkkinoiden lainsäädäntö ja toimivuus, eläinten ja kasvien terveys ja elintarvikkeiden vienti. 
 
 
Maatalouslinjan kesätyöntekijänä 
osallistut edunvalvontaan osana yksikön päivittäistoimintaa. Tehtäviisi kuuluu mm. erilaisia tiedon hankintaan, raportointiin ja edunvalvonnan tukemiseen liittyviä tehtäviä. Tehtävän sisältö voi painottua osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan. Harjoittelijana pääset myös mukaan vaikuttamaan EU:n maatalouspolitiikan uudistukseen ja maatalouden ilmastotyöhön ja analysoimaan mm. elintarvikemarkkinoiden toimintaympäristön muutoksia. Ensisijaisesti haemme opintojen loppuvaiheessa olevaa korkeakouluopiskelijaa tai voit olla vastavalmistunut. 
 
 
Sinulta odotamme
• intoa perehtyä edunvalvontatyöhön sekä organisaatiomme ajankohtaisiin aiheisiin 
• kiinnostusta osallistua aktiivisesti alan keskusteluun ja tuoda keskusteluun tuoreita näkökulmia ja osaamistasi
• halua oppia uutta ja kehittyä asiantuntijana 
• hyviä vuorovaikutus- ja viestintätaitoja, myös somekanavissa
• aloitteellista ja itsenäistä työskentelytapaa
• hyvää suomen ja englannin kielen taitoa
• tehtävään soveltuvaa opiskelutaustaa.
 
 
Tarjoamme sinulle näköalapaikan suomalaisen maaseudun asioiden ja elinkeinojen edistämiseen sekä mahdollisuuden tutustua mielenkiintoiseen ja monipuoliseen edunvalvontatyöhön. Työssäsi tukena on osaava ja työstään innostunut työyhteisö ja saat mahdollisuuden kehittyä meillä asiantuntijana osana asiantuntijayhteisöämme.
 
 
Kiinnostuitko? Lue meistä ja toiminnastamme lisää www.mtk.fi ja jätä hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 28.2. mennessä osoitteessa www.mtk.fi/rekry.  Työt alkavat touko-kesäkuussa ja kestävät noin 3 kuukautta.